Header

Medewerker Communicatie (32-36 uur)

Wilde Ganzen is dé expert op het gebied van concrete projecten in ontwikkelingslanden. Wij stellen mensen in staat om initiatieven ter bestrijding van armoede zelf uit te voeren. Hiervoor werven we fondsen en leveren we kennis en begeleiding. Samen met betrokken Nederlanders doen wij dit al bijna 55 jaar. Zo zijn er inmiddels ruim 10.000 projecten succesvol afgerond.

Doel van de functie:

De functie Medewerker Communicatie heeft tot doel om via uiteenlopende media de bekendheid met en de waardering voor de organisatie te vergroten.

Functie-eisen
Wij zoeken een enthousiaste, creatieve kandidaat op HBO- niveau die zijn/haar kennis en ervaring op het gebied van communicatie in wil zetten voor Wilde Ganzen. Je bent overtuigend, toont initiatief en hebt een vlotte pen. Je hebt twee tot vier jaar werkervaring, hebt goede organisatorische capaciteiten en gaat doelgericht te werk. Natuurlijk heb je affiniteit met ontwikkelingssamenwerking.

Activiteiten:

Het uitvoeren van de corporate- en campagnecommunicatie van Wilde Ganzen, waaronder valt:

· Het ontwikkelen van nieuwe formats om interesse voor het werk van Wilde Ganzen te stimuleren

· Het coördineren en bewaken van de huisstijl

· Het ondersteunen en voorbereiden van campagnes

· Het werven van free publicity; ter bevordering van bekendheid, imago en waardering

· Het zorgdragen voor algemene infobrochures, advertenties en folders.

· Het leveren van een redactionele bijdrage aan het magazine van Wilde Ganzen

· Het inhoudelijk ondersteunen van Wilde Ganzen evenementen

· Het actief ondersteunen van fondsenwervende acties.

Ons aanbod:

Zinvol werk binnen een dynamisch team vol ambitie. Prachtige werklocatie te Hilversum. Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast contract. Schaal 8-9 van de rechtspositieregeling van de Protestantse Kerk in Nederland.

Contact
Contact persoon: Lex van Iterson
E-mailadres: info@wildeganzen.nl
website: http://www.wildeganzen.nl/
opmerkingen:

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Lex van Iterson, manager Fondsenwerving en Communicatie. Sollicitatiebrieven met CV kunt u voor 5 maart sturen naar info@wildeganzen.nl t.a.v. de heer Lex van Iterson.