Header

STUDENTERMEDHJÆLPER TIL COWIS CORPORATE COMMUNICATIONS

Location:
COWI A/S, Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby
Closing date:
07/05/2014
Brænder du for kommunikation og projektkoordinering? Og har du lyst til at arbejde med research, medieovervågning og koordinering af store og små kommunikationsprojekter?  Så er det måske dig, vi mangler i vores Corporate Communications team
Som studentermedhjælper bliver du en del af COWIs Corporate Communications team. Teamet varetager koncernens overordnede interne og eksterne kommunikation og udvikler strategier og politikker for COWIs globale kommunikationsindsats. 
Om stillingen
Du får en meget afvekslende hverdag med mange forskelligartede arbejdsopgaver. Vi forventer du kan assistere vores team i de daglige opgaver, men primært vil dine arbejdsopgaver inkludere:
  • Research
  • Analyse
  • Tovholder på mindre kommunikationsprojekter
  • Koordinering af vores medieovervågning
  • Administrative opgaver for afdelingen
  • Skrive historier til vores interne og eksterne medier, herunder sociale medier.

Din profil
Du er i gang med en relevant videregående uddannelse indenfor eksempelvis kommunikation eller statskundskab og er på dit 4. eller 5. semester. Du er skarp til research og analyse og er interesseret i at arbejde med koordinering af kommunikationsprojekter. Vi forventer, at du er interesseret i strategisk kommunikation, er vant til at bruge sociale medier og har gode engelskkundskaber. Det er et plus, hvis du også har kendskab til SharePoint. Derudover lægger vi vægt på, at du arbejder selvstændigt, er proaktiv, er god til at planlægge din tid og prioritere dine opgaver. Sidst men ikke mindst skal du ikke være bange for at tage fat og løse diverse ad hoc opgaver som f.eks. rejseafregninger, indkøb, vedligeholdelse af kontoret m.m.

Vi tilbyder
Du får ansvar for egne opgaver og indblik i, hvordan man arbejder med kommunikation i en international rådgivningsvirksomhed. Samtidig bliver du en del af et dedikeret, kompetent og fagligt stærkt team med en bred kontaktflade.
I Group Communications & Knowledge Management er vi 13 medarbejdere og to studentermedhjælpere, som du vil arbejde tæt sammen med.

Vi har brug for din assistance cirka 15 timer om ugen med start hurtigst muligt. Vi er fleksible og tilpasser arbejdstiden, så det passer i forhold til din undervisning. Hvis du synes, stillingen lyder interessant, kan du sende en ansøgning til Hang Pham på  haph@cowi.com

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kommunikationsspecialist Hang Pham på 22 37 79 35 eller sende en mail til  haph@cowi.com.  
Ansøgningsfristen er onsdag den 7. maj 2014.

SEND APPLICATION

​Hang Pham,
Group Communications Specialist
haph@cowi.com