Header

Medewerker Netwerken

Je zorgt voor de ondersteuning, versteviging en opbouw van externe (digitale) netwerken, waaronder Worldconnectors en Earth Charter. Hiertoe coördineer en ondersteun je activiteiten binnen het netwerk, adviseer je over het opzetten, uitbouwen en functioneren van (digitale) netwerken en zorg je voor het organiseren en voorbereiden van bijeenkomsten, debatten, conferenties en dergelijke. Je geeft ondersteuning en advies aan deze netwerken op het gebied van communicatie en draagt bij aan het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van beleid van netwerken. Je volgt relevante ontwikkelingen op het gebied van internationale samenwerking op de voet. Je signaleert kansen en mogelijkheden en neemt zelfstandig initiatief voor het uitbouwen van producten en diensten van het cluster Kennis- en Informatieoverdracht.

Functie-eisen

Je bent zelfstandig, klantgericht en een uitstekende netwerker. Je hebt een academische opleiding dan wel een Hbo-opleiding op het gebied van communicatie of een ander relevant gebied en minimaal 3 jaar werkervaring. Je hebt een gedegen kennis van (digitale) methoden en technieken op het gebied van communicatie en bent in staat anderen te adviseren op dit terrein. Je bent een geboren organisator en hebt ervaring met het opzetten en uitvoeren van complexe (innovatieve) projecten, bij voorkeur op het snijvlak van communicatie en internationale samenwerking. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, en hebt een goede beheersing van zowel Nederlands als Engels.

Ons aanbod
NCDO biedt je een uitdagende functie in een dynamische omgeving met veel mogelijkheden tot professionele ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.463, - en maximaal € 3.904, - per maand op basis van een 38-urige werkweek (schaal 10). NCDO biedt je in eerste instantie een jaarcontract.

Contact
Contact persoon: Marjon van der Veen
Telefoonnummer: 020-568 8757
E-mailadres: sollicitatie@ncdo.nl
website: http://www.ncdo.nl
opmerkingen:

Wil je solliciteren? Mail dan z.s.m., maar uiterlijk 5 juli a.s. je motivatie met CV naar sollicitatie@ncdo.nl onder vermelding van het vacaturenummer 2011-08.

Vragen?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjon van der Veen, clustermanager Kennis- en informatieoverdracht (020 - 568 8757) en voor meer informatie over de sollicitatieprocedure contact met Marcella Iedema, medewerker personeelszaken (020-568 8747).