Header

Rayon Coördinator Scholen

Rayon Coördinator Scholen

In verband met vervanging wegens zwangerschapsverlof is ZOA op zoek naar een

Rayon Coördinator Scholen (0,4 fte)

ZOA is een christelijke hulporganisatie en biedt HULP aan mensen die getroffen zijn door een natuurramp of gewapend conflict. Wij dragen bij aan een nieuw perspectief van HOOP waardoor mensen in waardigheid en onderling vertrouwen samen kunnen werken aan hun toekomst. Samen met de getroffen gemeenschappen werken wij aan verder HERSTEL totdat zij weer in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien.

Doel van de functie
De rayon coördinator scholen is verantwoordelijk voor het realiseren van de voorlichtingsdoelstellingen en het optimaliseren van de inkomsten via de doelgroep basisonderwijs (binnen eigen rayon, welke bestaat uit de provincies Noord-Holland, Utrecht en Friesland).

Daarnaast levert de rayon coördinator scholen een bijdrage aan de bewustwording van de problematiek in de programmalanden en draagt bij aan de bekendheid en positieve beleving van de achterban bij ZOA. Dit binnen het eigen rayon, maar waar nodig ook daarbuiten.

Taken en verantwoordelijkheden
• Scholen werven;
• Presentaties/voorlichting geven op scholen;
• Kunnen werken met powerpoint en andere presentatie tools;
• Kinderen enthousiasmeren;
• Communicatie met scholen (afspraken maken, verschillende opties aanbieden, terugkoppelen na de actie);
• Ondersteuning in de coordinatie van de kruidnotenactie en wandelen voor water;
• Ondersteuning in het geven van voorlichting waar nodig (bijvoorbeeld in kerken).

Profiel
• We zoeken een enthousiaste en gedreven collega met MBO werk- en denkniveau, die zich herkent in de volgende omschrijving en kernwoorden: ervaring in het geven van voorlichting en presentaties aan kinderen; mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, inlevingsvermogen, enthousiast, initiatiefrijk en sociaal vaardig.
• U heeft een positief christelijke instelling, bent actief lid van een kerk of gemeente en staat volledig achter de doelstelling van ZOA.

Bijzondere omstandigheden
Het betreft een tijdelijke vacature voor de duur van 4 maanden, welke verband houdt met vervanging wegens zwangerschapsverlof. Het heeft onze voorkeur wanneer de kandidaat op korte termijn (per september 2012) beschikbaar is. Gemiddeld genomen zal deze functie 0,4 fte per week beslaan. De rayon coördinator scholen werkt vanuit huis.

Vragen
Als u vragen heeft over de functie dan kunt u contact opnemen met mevrouw Nathalie Eilander, coördinator campagnes (055-36.63.339).

Solliciteren
U kunt solliciteren door uw CV en motivatiebrief, waarin expliciet wordt gerefereerd aan de gestelde eisen, vóór 13 juli 2012 per e-mail te sturen aan zoa.vacatures@zoa.nl.