Header

Medewerker Marketing & Communicatie

Wij zijn op zoek naar een medewerker Marketing & Communicatie die ons team komt versterken voor 4 maanden (vanaf juni/juli).
Over SharePeople:
SharePeople faciliteert samenwerkingsprogramma’s tussen het Europese bedrijfsleven en producenten organisaties uit opkomende landen. Door middel van effectieve samenwerking werken beide partijen aan gezamelijke oplossingen in de waardeketen die de internationale food & agri sector versterken. Op deze manier draagt SharePeople bij aan een winstgevend bedrijfsleven en een voedselzekere wereld.

Voor het Boost a Business programma heeft SharePeople sinds 2006 meer dan 300 professionals van Europese bedrijven uitgezonden naar ondernemers en producentenorganisaties in opkomende landen.
Functie:
Gedurende 4 maanden werk je mee aan de organisatie en coordinatie van een naamsbekendheidcampagne, event en het vertaling van de nieuwe positionering naar diverse communicatiemiddelen. Activiteiten zijn o.a.:

- Organisatie en promotie voor en tijdens event
- Teksten schrijven (print en online)
- Social media en webondersteuning
- Content creatie i.s.m. externe partijen (video, beelden, advertenties)
- Direct mailing
- Inspelen op kansen om onze verschillende doelgroepen te bereiken

Als medewerker Marketing & Communicatie werk je zelfstandig en in samenwerking met de Marketing en Communicatie Manager aan diverse projecten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
Profiel:
- Studierichting: Marketing, communicatie, media (hbo/wo)
- Relevante werkervaring in marketing en communicatie
- Affiniteit met marketing, communicatie en sociaal ondernemen.
- Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse én Engelse taal.
- Kennis van o.a. social media, photoshop, cms
- Hands-on mentaliteit
- Initiatiefrijk  
- Enthousiast
- Nauwkeurig
Wij bieden:
- Tijdelijk dienstverband: 4 maanden (vanaf juni of juli)
- Een afwisselende en ondernemende werkplek in een internationale context
- Mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en kennis te vergaren over ondernemerschap in opkomende landen en de internationale food sector.
- Open en informele werksfeer in een enthousiast team
- Marktcomform salaris
Interesse?
Stuur je motivatie + c.v. voor 10 juni naar nblokzeijl@sharepeople.nl o.v.v. 'Vacature Medewerker Marketing & Communicatie'
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nicoline Blokzeijl,nblokzeijl@sharepeople.nl, tel. 030-2348210