Header

Security advisor

Centre for Safety and Development (CSD) is een onafhankelijke stichting gespecialiseerd in veiligheid voor internationaal werkende non-profitorganisaties. CSD gelooft dat, door het delen van veiligheidskennis en skills, medewerkers van deze non-profit organisaties in staat zijn om te reizen en te werken in onveilige gebieden. Op ons kantoor in Amersfoort werken negen collega’s. Daarnaast zijn ongeveer 50 freelancers en vrijwilligers betrokken bij CSD. 
Wij zijn per 1 januari 2014 op zoek naar:
Security advisor (min 20- max 36 uur)
Als security advisor bezoek je primair CSD’s partners en helpt ze met het verbeteren van hun veiligheidsstelsel. Verder organiseer en begeleid je een of meerdere trainingen die door onze freelancers worden gegeven. Als expert op het gebied van veiligheid draag je deze kennis actief in woord en geschrift uit. Tot slot help je met het uitbouwen van het CSD-netwerk.
Taken en verantwoordelijkheden:
  • Ontwerpen en implementeren van veiligheidsstelsels bij nieuwe partners
  • Schrijven van veiligheidsplannen bij bestaande en nieuwe partners
  • Geven van veiligheidsbriefings
  • Organiseren en begeleiden van de aan jou toevertrouwde trainingen
  • Uitbreiden van netwerk via klantbezoek
  • Creëren van actieve presence op social media
  • Verantwoordelijk voor CSDs interne security
Profiel:
Achtergrond in veiligheid en de non-profit sector. Internationale werkervaring in onveilige gebieden. Je denkt en werkt op universitair niveau. Sterk analytisch vermogen en een goede schrijver. Vloeiend Engels in woord en schrift. Andere talen zijn een pre. Ervaring met change management is een pluspunt. Zal sowieso veel reizen door Nederland, incidenteel ook in risicogebieden in het buitenland. Belangrijke competenties: resultaatgericht, proactief, zorgvuldig, integer, kwaliteit gedreven en sociaal vaardig.
Wat bieden we?
CSD biedt een zes maanden contract met de intentie om dat te verlengen. Je wordt onderdeel van een klein enthousiast team dat opereert in de dynamische internationale wereld van de veiligheid. Onze salarissen zijn fair en gerelateerd aan die van de goede doelen- en welzijnssector. Verder krijg je bij CSD een gratis veiligheidstraining en kun je gebruik maken van flexibele werktijden.
Hoe solliciteren?
Stuur voor 1 november je motivatie en cv in het Engels per e-mail naar Esther Heidekamp (esther@centreforsafety.org). Voor meer informatie over de functie kun je Edward van der Kruijk, Director of Operations, bellen (06-41778084). Informatie over CSD vind je op onze website (www.centreforsafety.org).