Header

FONDSENWERVER met aantoonbare commerciele ervaring en daadkracht

Fondsenwerver

De organisatie
Oppepper4all  is een middelgrote vrijwilligersorganisatie, in 2006 ontstaan vanuit particulier initiatief en nu werkzaam in 3 provincies met de ambitie landelijk te gaan werken. Daarvoor zijn financiele middelen nodig. De vrijwilligers en de wensaanvragen nemen enorm toe echter de huidige 'ad hoc' fondsenwerving kan deze ontwikkeling niet bij benen. O4all genereert ca. €40.000-- p.a. op eigen kracht en ontvangt geen enkele subsidie. (zie verkort jaarverslag op de site)

De Missie van O4all luidt:
Wij zetten ons in voor de (ernstig) chronisch zieke mens en zijn familie/sociale omgeving. Dat doen wij dmv wensvervulling; wij vervullen met ca. 100 goed opgeleide vrijwilligers ultieme- soms laatste- wensen van mensen die - zonder onze tussenkomst- op geen andere wijze deze allerliefste wens gerealiseerd kunnen krijgen. Wij onderscheiden ons wezenlijk van alle andere wensstichtingen die alleen wensen voor kinderen vervullen; wij zetten ons in voor de mens van 0 tot 100, met alle soorten van ziekten en met iedere levensverwachting. Even één dagje geen sores en kracht op doen voor een vaak onzekere toekomst.

De functie fondsenwerver
De functie is bepaald op beroepsniveau B. Details over dit beroepsniveau zijn te vinden op: http://www.instituutfondsenwerving.nl/belangenbehartiging/kwaliteit.

De taken
- Het coördineren en uitvoeren van alle bestaande fondsenwervingsactiviteiten.
- Het initiëren van nieuwe fondsenwervingsactiviteiten.
- Het in nauwe samenwerking met de communicatiemedewerker/Bestuur realiseren van effectief renderende    fondsenwervingsactiviteiten gericht op een brede en in leeftijd zeer gevarieerde doelgroep.
- Het zorgen voor een aantoonbare groei van de inkomsten door het optimaal benutten van kansen en mogelijkheden.
- Het onderhouden van relevante interne en externe contacten
- Het herbeoordelen van het bestaande fondsenwervings beleidsplan.
- Alle bijkomende taken en activiteiten die passen binnen het brede kader van de fondsenwerversfunctie, mede gelet op de kleine omvang van de staf. U wordt door alle vrijwilligers ondersteund qua back-office, veldwerkers en Bestuur. Allen hebben we 1 doel!

De bevoegdheden en verantwoordelijkheden
O4all heeft een fondsenwervings- en communicatie plan en een meerjaren beleid. Hierbinnen zijn duidelijke doelstellingen geformuleerd. De fondsenwerver zal actief werken aan het behalen van deze doelstellingen.

De plaats van de functie binnen de organisatie
De fondsenwerver rapporteert aan het Bestuur. De fondsenwerver en de communicatiemedewerker vormen samen een team dat door zijn inherente kracht in staat moet zijn om de inkomsten van O4all in korte tijd aantoonbaar structureel te doen groeien.

De benodigde competenties (kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten)
Een open, hartelijke  en positieve levenshouding; gewend om in een klein en informeel team met directe en korte lijnen te werken. 

De arbeidsvoorwaarden
  • O4all werkt met marktconforme arbeidsvoorwaarden en keert een bonus uit bij behaalde resultaten
  • Wij stellen een proeftijd van 2 maanden voor met daarna een inwerkperiode van 4 maanden.
    Daarna kan na behaald resultaat tot een andere verbintenis worden besloten.
De vereiste opleiding
Ieder die het vertrouwen in zichzelf bezit om de nodige fondsen te genereren, kent de opleiding/vereisten en mogelijkheden.

De minimale werkervaring
Aantoonbaar enkele jaren ervaring in een zelfstandige functie. belangrijke kernwoorden zijn: creativiteit, initiatiefrijk, durf, passie en gedrevenheid.

Het dienstverband (aantal uren, vast of tijdelijk contract)
De functie wordt ingesteld voor ca. 20 uur per week. Het dienstverband wordt aangegaan voor 6 maanden met bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid van verlenging.

Het salaris
Een salaris dat past bij de ervaring en de resultaten die iemand meebrengt om voor deze functie te kwalificeren.
Reageren
Bent u de fondsenwerver voor O4all? Stuur dan vóór 1 december uw motivatie en cv onder vermelding van de functie waarop u solliciteert naar: bestuur@oppepper4all.nl  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerard Berentsen door te bellen naar 0294-777728 of 06-57286730.