Header

Junior Communicatie Officer

Junior Communicatie Officer
Wij zoeken een ambitieuze, zelfstandige en leergierige communicatiemedewerker  met een vlotte pen om samen Simavi verder op de kaart te zetten
Simavi verbetert de gezondheid van mensen in kwetsbare gemeenschappen in Azië en Afrika op een blijvende manier. Door te investeren in een gezonde basis - water, wc’s, hygiëne & geplande en gezonde zwangerschappen en bevallingen - helpen we mensen uit armoede te komen. Hierdoor maken we samen het verschil.
De afdeling Communication & Fundraising bestaat uit een proactief, betrokken en enthousiast team van communicatiemedewerkers en fondsenwervers. Zij bouwen aan en onderhouden relaties met donateurs, vrijwilligers, corporate stakeholders en zakelijke partners. Ook campagnes, evenementen en communicatiemiddelen worden door dit team ontwikkeld en uitgevoerd. Daarnaast ondersteunt en faciliteert het communicatieteam de overige afdelingen binnen Simavi.
Voor de afdeling Communication & Fundraising zoeken wij een:
Junior Communication Officer (36 uur)
Werk dat er toe doet.
Dit is de leukste starterfunctie die je kunt bedenken! Want werken bij Simavi betekent samen het verschil maken. Jij draagt dagelijks bij aan structurele verbetering van de gezondheid van mensen in armere delen van de wereld. Dit doe je door te ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van campagnes en het produceren van communicatiemiddelen. Ook community management en copywriting maken een groot onderdeel uit van jouw dagelijkse werkzaamheden.
Kortom, wij bieden jou een breed scala aan werkzaamheden én coaching door ervaren collega’s in ruil voor jouw creativiteit, enthousiasme en kennis over digitale media.
Wie jij bent?
Je hebt een HBO-opleiding in een commerciële/communicatieve richting afgerond. Je hebt door bijvoorbeeld een stage of bijbaan aantoonbare ervaring met het schrijven van blogs, het beheren van een website of andere journalistieke uitingen. Jouw communicatieve en redactionele vaardigheid zijn dan ook uitstekend, net als je beheersing van zowel Nederlands als Engels.
Je bent #digitalsavvy; geen social trend die aan je aandacht ontglipt en geen CMS dat jou klein krijgt. SEO is voor jou net zo normaal als adem halen. Je creatieve geest en vernieuwende kijk op de laatste marketing en communicatie trends in combinatie met je affiniteit met ontwikkelingssamenwerking maken jou tot de meest geschikte kandidaat.
Je denkt in oplossingen, neemt verantwoordelijkheid en bent er op uit om - in gezamenlijkheid - resultaten te boeken. Daarnaast ben jij flexibel en goed in plannen en organiseren. Kortom, jij bent een echte aanwinst voor ons ambitieuze team.
Wat wij bieden?
Wij bieden een zelfstandige functie in een informele, dynamische organisatie met korte lijnen en een ondernemende bedrijfscultuur. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring binnen een salarisschaal van minimaal € 2.350,-- en maximaal € 2.550,-- bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur. Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Schreeuwt deze vacature jouw naam? Reageer dan vóór maandag 17 maart a.s. door je CV, een begeleidende brief en een door jou geschreven voorbeeld van een journalistieke uiting te mailen aan sollicitatie@simavi.nl, o.v.v. Junior Communication Officer. De gesprekken vinden plaats op 20 maart. De 2e gespreksronde is op 25 maart. Voor aanvullende informatie en/of het opvragen van het functieprofiel kun je contact opnemen met Kitty Schoenmaker: 023 531 80 55.
Zie voor meer informatie: www.simavi.nl.