Header

Fondsenwerver bij Afdeling Marketing en Fondswerving

Wereldwijd strijden mensen voor hun rechten en voor een menswaardig bestaan. Oxfam Novib steunt hen daarbij. Wij financieren projecten, werven fondsen, lobbyen en voeren campagne om onrecht en armoede aan te pakken. Dit doen we niet alleen, maar samen met burgers, organisaties, bedrijven en overheden. Wij zijn lid van Oxfam International, een groep van vijftien ontwikkelingsorganisaties over de hele wereld.

Oxfam Novib zoekt voor haar afdeling marketing en fondsenwerving een enthousiaste collega die wil meewerken aan een rechtvaardige wereld zonder armoede

Fondsenwerver
32/36 uur per week

Afdeling Marketing & Fondsenwerving zorgt voor inkomsten om onze projecten te financieren. Hierin zijn we de afgelopen jaren zeer succesvol geweest. Via diverse kanalen, waaronder straatwerving, door2doorwerving, telemarketing, televisie en online marketing, hebben wij ruim 400.000 donateurs aan ons weten te binden. Wij zijn op zoek naar een gedreven fondsenwerver die dit succes verder kan uitbreiden. De functie is veelzijdig en behelst diverse activiteiten waarbij ons werk en de resultaten ervan voor een brede doelgroep zichtbaar en voelbaar gemaakt moeten worden; primair via televisie, maar ook via online en print uitingen.


De functie

* Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe donateurs via televisie. In samenwerking met externe bureaus ontwikkel je tv-formats en zorg je voor een goede implementatie ervan.
* Je werkt aan de loyaliteit van een specifieke donateursgroep, ondermeer door het effect van hun donaties krachtig online te visualiseren.
* Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van een van onze grootste accounts. De samenwerking met hen behelst, naast relatiebeheer, vele marketingcommunicatie activiteiten.
* Je stelt budgetten op ten behoeve van deze marketingactiviteiten, monitort de opbrengsten en kosten van alle acties en doet voorstellen voor bijsturing.

Functie-eisen

* Je beschikt over een relevante afgeronde HBO/WO opleiding.
* Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van marketing(communicatie); ervaring en netwerk bij televisie is een pré.
* Je bent een doener en handelt trajecten van a tot z af.
* Je bent een onderhandelaar, organisatorisch en projectmatig sterk, commercieel en ondernemend.
* Je hebt financieel en budgettair inzicht;Je bent een teamworker met uitstekende communicatieve vaardigheden.
* Je hebt affiniteit met het werkterrein van Oxfam Novib.


Wij bieden
De functie is ingeschaald in salarisschaal 10, hierbij hoort een maximumsalaris van
€4428,- per maand op basis van 36 uur. Wij bieden een jaarcontract met mogelijkheid van verlenging.

Sollicitatieprocedure
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 18 maart je sollicitatiebrief voorzien van je CV en onder vermelding van vacaturenummer 5-157 naar jobs@oxfamnovib.nl ter attentie van Marjon Eshuis. De eerste ronde gesprekken vinden plaats op 22 maart.
Contact persoon:
Marjon Eshuis
Telefoonnummer:
070-3421932
Email:
jobs@oxfamnovib.nl
Url:
http://www.oxfamnovib.nl/Vacatures.html
Opmerkingen:

Acquisitie naar aanleding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.