Header

Secretaresse Communicatie

Aidenvironment is een onafhankelijk, not-for-profit, internationaal consultancybureau op het gebied van duurzaamheid en klimaatverandering. Dat doen wij met zo’n twintig consultants die in de hele wereld actief zijn. Het werk van onze consultants wordt ondersteund door onze Business Support Unit. Het kloppend hart van Aidenvironment waar de Financiële Controle, het Acquisitie Management en het Office Management zijn ondergebracht.

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een:

Secretaresse Communicatie voor 32 uur per week.

Tot de werkzaamheden van deze functie behoren:

  • Reguliere secretariaatswerkzaamheden zoals agendabeheer, postbehandeling telefoonbeantwoording e.d.
  • Vormgeving en beheer van externe communicatie

Kandidaten die wij passend vinden voor deze functie:

  • beschikken over uitstekende computer vaardigheden (MS Office)
  • hebben oog voor vormgeving en ervaring in de opmaak en reproductie van rapporten en presentatiematerialen
  • hebben ervaring op het gebied van externe communicatie
  • hebben ervaring met webapplicaties
  • beschikken over werkervaring als secretaresse (minimaal 3 jaar) in een zelfstandige secretariële functie.
  • hebben minimaal een VWO diploma aangevuld met een secretaresse opleiding of vergelijkbare opleidingsachtergrond; en hebben HBO werk en denkniveau
  • hebben werkervaring in het bedrijfsleven;
  • beheersen uitstekend de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Je hebt een servicegerichte instelling. Je bent een zelfstandiger werker, een quick starter en een quick learner, die ook prima kan samenwerken en presteren met een team. Je weet van aanpakken en bent tevens in staat nieuwe activiteiten op te bouwen. Je gaat gestructureerd te werk en kunt werken onder tijdsdruk.

Wij bieden je een interessante en veelzijdige functie, in een bijzondere werkkring in het centrum van Amsterdam. Afhankelijk van werkervaring, leeftijd en opleiding bedraagt het salaris maximaal € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis. Er is een vakantieregeling van 8% per jaar en het aantal vakantiedagen bedraagt 25 per jaar (eveneens op fulltime basis).

In eerste instantie zal een dienstverband voor één jaar worden aangegaan. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Indien je belangstelling hebt om te solliciteren, stuur dan vóór 12 april a.s. je sollicitatiebrief met CV per email aan Aidenvironment ter attentie van de heer P.A. de Haan, Donker Curtiusstraat 7-523 1051 JL Amsterdam, secr@aidenvironment.org.

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met mevrouw Mars Aubri telefoonnummer 020-58 18 250.