Header

RAKENNEKÄSITTELIJÄ

ITSENÄINEN & TIIMIPELAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Rakennekäsittelijä
Sandvik Mining and Rock Technology on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Tampereen tehdason porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt tuotannonsuunnittelutiimiimme aktiivisia rakennekäsittelijöitä vakituiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen.
Keskeiset tehtävät
Päätehtäviäsi ovat poralaitteiden töiden avaaminen, valmistusrakenteiden luonti PDM- ja ERP- järjestelmistä sekä ennusterakenteiden ylläpito. Vastaat laitteiden valmistusrakenteiden ja materiaalinohjaustietojen oikeellisuudesta. Osallistut aktiivisesti PDM- ja ERP- järjestelmien kehittämiseen. Tuotanto-organisaation lisäksi teet kiinteää yhteistyötä muiden toimintojemme kanssa.
Odotamme sinulta
Tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI). Kokemus ERP-toiminnanohjausjärjestelmistä sekä PDM-järjestelmistä katsotaan eduksi. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, itsenäinen, tarkka.
Lisätietoja/yhteydenotot
Antti Sutinen, Tuotannonsuunnittelupäällikkö, p. 040 179 2330 (yhteydenotot 22.11. klo 15-16 ja 24.11. klo 14-15).
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palvelukeskukseen 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sisältäen palkkatoiveen 3.12.2017 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus on 354684.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteetovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut,kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset,metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2016 konserni työllisti
43 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 3 Dec
Job-ID: 354684