Header

HITSAUSKOORDINAATTORI

HITSAUSOSAAJA & TIIMIPELAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Hitsauskoordinaattori
Sandvik-konserniin kuuluva Sandvik Mining and Rock Technology on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt aktiivista hitsauskoordinaattoria.
Keskeiset tehtävät
Vastaat sertifioidun standardin ISO 3834 mukaisesta toiminnasta kuten henkilöstön koulutus ja pätevyyksien ylläpito sekä riittävien hitsausohjeiden saatavuus. Toiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen on keskeinen painopistealue. Toimit keskeisenä linkkinä oman tuotannon, tuotekehityksen ja toimittajien laadusta vastaavien henkilöiden välillä.
Odotamme sinulta
Insinöörin (AMK) tai diplomi-insinöörin koulutusta tai vastaavia taitoja työkokemukseen pohjautuen. Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutustaitoja ja hyvää tiimityökykyä. Edellytämme IWE / IWS koulutusta tai vastaavaa kokemusta hitsaustyön kehittämisestä ja koordinoinnista. Tehtävän hoitaminen edellyttää englannin kielen taitoa, raskaiden osien koneistuksen tuntemus katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Jari Laine, laatupäällikkö, p. 040 5812802. Yhteydenotot maanantaina 6.3. klo 14-17 ja perjantaina 10.3. klo 14-17.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palvelukeskukseen p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.3.2017 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/career
Työpaikan tunnus on 349866.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2016 konserni työllisti 43 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 16 Mar
Job-ID: 349866