Header

PRODUCT MANAGERS

YHTEISTYÖKYKYINEN & AKTIIVINEN?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Product Managers
Sandvik Mining Systems on johtava materiaalinkäsittelyn laitteiden ja ratkaisujen toimittaja kaivos- ja urakointiteollisuudelle. Palvelutarjonta kattaa materiaalinkäsittelyprojektit ja laitteet, huollon sekä kuljetinkomponentit. Haemme nyt Hollolan toimipisteen suunnittelutiimiin kahta tuotepäällikköä, vastuullaan joko Conveyors and Feeders- tai Reclaimers and Stackers –tuotteet.
Keskeiset tehtävät
Olet vastuussa materiaalinkäsittelylaitteiden tuotepäällikkyydestä valittujen tuotteiden osalta. Vastaat tuotteidesi kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, tekniikasta ja taloudellisesta kilpailukyvystä. Osallistut aktiivisesti tuotteiden myynti- ja tarjoustoimintaan, tuotteiden toteuttamiseen sekä erilaisiin kansainvälisiin laite- ja projektitoimituksiin projektitiimin kanssa.
Odotamme sinulta
soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta suunnittelu- ja tuotehallintatehtävistä. Sinulla on kokemusta mekaanisesta suunnittelusta, teknisestä laskennasta ja dokumentoinnista. Koneautomaation, lujuustekniikan tai valmistustekniikan kokemus katsotaan eduksi. Olet yhteistyökykyinen ja hallitset sujuvasti englannin kielen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Reijo Kilpeläinen, General Manager, Conveyor Systems and Standard Equipment, p. 040 841 4403.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.3.2017 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus: 349637.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2015 konserni työllisti 46 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 13 Mar
Job-ID: 349637