Header

LAADUNOHJAAJA

TUOTANNON AMMATTILAINEN & TIIMIPELAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Laadunohjaaja
Sandvik-konserniin kuuluva Sandvik Mining and Rock Technology on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt aloitekykyistä ja aktiivista laadunohjaajaa.
Keskeiset tehtävät
Laadunohjaajana toimit erilaisissa tuotannon laadunvarmistustehtävissä. Tehtävänäsi on varmistaa lopputuotteiden virheettömyys sekä tukea kokoonpanotoimintaa suorittamalla korjaavia toimenpiteitä havaituista poikkeamista. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä tehtaan eri sidosryhmien kanssa varmistaen näin jatkuvan parantamisen prosesseissamme sekä tuotteissamme. Myös erilaiset dokumentointitehtävät ja reklamaatioiden käsittely ovat osa työtäsi.
Odotamme sinulta
Kone- ja metallialan tai sähkö-/automaatioalan koulutusta, kokemus laadunvarmistus- tai vaativasta kokoonpanotyöstä katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, käytännönläheistä työskentelyotetta sekä vuorovaikutustaitoja. Hydrauliikkaosaaminen, teollisuuden/liikkuvien työkoneiden tunteminen katsotaan eduksesi. Tiimityökyky ja palveluhenkinen asenne ovat tehtävissä menestymisen kannalta välttämättömiä.
Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Jari Laine, laatupäällikkö 040 5812802 tai laatuinsinööri Pasi Mankinen 040 5656456.
Yhteydenotot maanantaina 6.3. klo 14-17 ja perjantaina 10.3. klo 14-17.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palvelukeskukseen p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.3.2017 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/career
Työpaikan tunnus on 349106.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2016 konserni työllisti 43 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 16 Mar
Job-ID: 349106