Header

LAATUINSINÖÖRI

LAADUN & TUOTANNON AMMATTILAINEN?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Laatuinsinööri
Sandvik-konserniin kuuluvaSandvik Mining and Rock Technology on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt aktiivista ja aloitekykyistä laatuinsinööriä.
Keskeiset tehtävät
Toimit asiantuntijanaerilaisissa laadunvarmistus- ja kehitysprojekteissa. Keskeisiä tavoitteitasi on varmistaa lopputuotteiden virheettömyys sekä kehittää kokoonpanoprosessin laadunvarmistusta SMPS:n (Sandvik Mining Production Systems) ja ISO 9001 mukaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tehtaan eri sidosryhmien kanssa varmistaen näin jatkuvan parantamisen prosesseissamme sekä tuotteissamme.
Odotamme sinulta
insinöörin (AMK) tai diplomi-insinöörin koulutusta tai vastaavia taitoja työkokemukseen pohjautuen. Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, käytännönläheistä työskentelyotetta sekä vuorovaikutustaitoja. Toivomme sinulta kokemusta ongelmanratkaisussa käytettävien työkalujen hallinnasta. Erikoisosaaminen jollain osa-alueella hydrauliikka, sähkötekniikka, raskaiden osien koneistus tai raskas kokoonpano katsotaan eduksi. Tiimityökyky, palveluhenkinen asenne ja hyvä englannin kielen taito ovat tehtävissä menestymisen kannalta välttämättömiä.
Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Jari Laine, laatupäällikkö, p. 040 5812802. Yhteydenotot maanantaina 6.3. klo 14-17 ja perjantaina 10.3. klo 14-17.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palvelukeskukseen p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.3.2017 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/career
Työpaikan tunnus on 349863.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut,ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2016 konserni työllisti 43 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 16 Mar
Job-ID: 349863