Header

CHEFER FÖR DRIFTNÄRA UNDERHÅLL

PLANERAR UNDERHÅLL & COACHAR MEDARBETARE?
VI GILLAR DET MED DIG
Teknisk Service, vår underhållsorganisation inom Sandvik Materials Technology i Sandviken, arbetar med målsättningen att utveckla och förbättra våra anläggningars prestanda och minska de totala kostnaderna - alltid med säkerheten främst. Vi tror att en stor del av vår framgång skapas utifrån ett tryggt, öppet och inspirerande ledarskap och genom initiativ, innovation och ständiga förbättringar har vi ambitionen att erbjuda teknisk expertis och leverera service i världsklass till våra kunder.
Underhållsavdelningen består av driftnära underhåll, centralt underhåll, verkstäder och förråd, underhållsutveckling samt entreprenörsstyrning. Vi söker nu två engagerade och coachande chefer, en som arbetar mot driftnära underhåll inom varmvalsverk, smide, färdigställning och borrstål samt en som arbetar mot Sandvik Wire and Heating Technology (SWHT). Som chef hos oss bidrar du till att stödja både teamens och individernas utveckling och du skapar engagemang och goda förutsättningar samt strategier för fortsatt utveckling av verksamheten.
Arbetsuppgifter
Som chef för driftnära underhållet är ditt huvudsakliga ansvar att leda och utveckla verksamheten inom det förebyggande samt förbättrande underhållet, med strävan att alla underhållsarbeten ska genomföras planerat och förebyggande. Du representerar den totala underhållsverksamheten inom avsnittet och dina arbetsuppgifter är att sätta samt implementera rätt arbetssätt för det förebyggande underhållet. Till din hjälp har du 40-50 medarbetare och två till tre direktrapporterande chefer. Befattningarna ingår i ledningsgruppen för Underhåll (UH) på Teknisk Service samt det produktionsavsnitt som de ansvarar för. Tillsammans arbetar vi på ett säkert sätt och följer vårt gemensamma regelverk.
Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund samt gedigen erfarenhet av underhåll. Du har flera års erfarenhet från en chefsposition med personalansvar och dina kunskaper i svenska och engelska är goda, både i tal och i skrift.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi uppskattar och värdesätter ditt engagemang och din kraft att omvandla idéer till fungerande lösningar liksom din väl utvecklade förmåga att driva processer framåt. I enlighet med Sandviks ledarskapsmodell har du ett starkt förankrat ledarskap och ger dina medarbetare utrymme och frihet att agera samtidigt som du stöder individernas och teamets utveckling för att nå både individuella mål och verksamhetsmål. Du tvekar inte att fatta beslut när situationen kräver men du är också en god lyssnare som förmedlar budskap och återkopplar genom öppen, rak och ärlig kommunikation.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anders Jonzén, rekryterande chef, 026-26 30 88
Fackliga kontaktpersoner
Mikael Larsson, Unionen, 026-26 31 66
Lars Carlborg, Akademikerföreningen, 026-26 39 85
Inga-Lena Hedqvist, Ledarna, 026-26 40 73
Tomas Kärnström, IF Metall, 026-26 39 08
Välkommen med din ansökan senast 2017-02-20. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 349274.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Petra Hansson
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden – verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2015 cirka 46 000 anställda, representation i cirka 150 länder och en omsättning på cirka 91 miljarder SEK.
Deadline: 20 Feb
Job-ID: 349274