Header

TESTI-INSINÖÖRI

APPLY FOR THIS JOB
AKTIIVINEN & KEHITYSHALUINEN?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Testi-insinööri
Sandvik Mining and Rock Technology on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia ja valmistuskeskus. Product Qualification & Validation –ryhmä on osa maanalaisten poralaitteiden tuotekehitysorganisaatiota ja vastaa komponentti-, järjestelmä-, tuote- ja kenttätestauksesta sekä teknisestä laskennasta. Haemme nyt ryhmän vahvistukseksi aktiivista testi-insinööriä.
Keskeiset tehtävät
Vastaat testaussuunnitelmien laatimisesta tuotekehitysprojekteissa sekä nykytuotekehityksessä. Teet vaativia komponentteihin, järjestelmiin ja prototyyppeihin liittyviä toiminnallisuus- ja kestävyystestauksia sekä mittauksia tehtaalla, testikaivoksessa ja kenttäolosuhteissa. Ylläpidät ja kehität toiminnallisuus- ja kestävyystestauksessa käytettäviä laitteita ja menetelmiä. Huolehdit myös testauksen dokumentoinnista.
Odotamme sinulta
teknistä koulutusta (DI tai insinööri) ja koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittua hydrauliikan, sähkötekniikan tai voimansiirron osaamista. Työkoneiden hydrauliikan, sähköjärjestelmien, voimalaitteiden tai voimansiirron testaaminen ja mittaaminen kiinnostavat sinua ja haluat kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää konkreettista ja itsenäistä toimintatapaa sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Työkoneiden ohjausjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Kehittyvä kansainvälinen toimintaympäristö vaatii myös englannin kielen hallintaa.
Tarjoamme sinulle
mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi arvostetussa kansainvälisessä yhtiössä sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväalueen alan huipputuotteiden parissa.
Lisätietoja/yhteydenotot
Mika Saarinen, Team Leader, p. 040 963 5609, sähköposti mika.saarinen@sandvik.com. Puhelimitse tavoitat hänet parhaiten arkisin klo 12-16 välisenä aikana.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.2.2017 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus: 349725.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2015 konserni työllisti
46 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 22 Feb
Job-ID: 349725