Header

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI

TULEVAISUUDEN MUOKKAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Tuotekehitysinsinööri
Sandvik Mining and Rock Technology on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia ja valmistuskeskus. Haemme Rock Drills & Technologies -tuotealueenRock Drills -organisaatioon aktiivista ja oma-aloitteista tuotekehitysinsinööriä.
Keskeiset tehtävät
Työskentelet suunnittelutiimissä, jossa tehtäviisi kuuluvat pyörityspäiden, teknologia- ja prototyyppikehitys sekä tehdastestaus. Tehtävääsi kuuluu kiinteä yhteistyö Sandvikin tutkimus- ja suunnitteluryhmien sekä jälkimarkkinaosastojen kanssa Suomessa ja ulkomailla.
Odotamme sinulta
alalle soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai insinööri). Koet pitkäjänteisen ja sitkeän suunnittelutyön omaksi alueeksesi. 3D-suunnitteluosaaminen, teknillisen mekaniikan ja simulointitekniikoiden soveltaminen ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Kokemuksesi koneistuksesta, moottori-, vaihteisto- sekä muista konesuunnittelutehtävistä katsotaan eduksi. Olet osa voimakkaasti kehittyvää kansainvälistä toimintaympäristöä, joka vaatii englannin kielen hallintaa sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja.
Tarjoamme sinulle
mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi arvostetussa kansainvälisessä yhtiössä sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän alan huipputuotteiden parissa.
Lisätietoja/yhteydenotot
Janne Voimanen, tuotekehityspäällikkö, p. 0400147270 (yhteydenotot 20.-24.2. klo 14-16).
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.3.2017 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus: 349451.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteetovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut,kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2015 konserni työllisti 46 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 5 Mar
Job-ID: 349451