Header

FLÖDESCHEF

APPLY FOR THIS JOB
EFFEKTIV PRODUKTION & MOTIVERANDE LEDARSKAP?
VI GILLAR DET MED DIG
Vi ser produktion som mycket mer än produkter, teknik och processer. Att jobba tillsammans för att utveckla lösningar baserade på våra kunders behov för att nå våra affärsmål är en bättre beskrivning. Inom produktionen jobbar vi intensivt för att tillverka högförädlade produkter med rätt kvalitet, i rätt tid, till lägsta möjliga kostnad – alltid med säkerhet som första prioritet.

Till färdigställningen på Band, inom Sandvik Materials Technology i Sandviken, söker vi nu en engagerad flödeschef som vill arbeta med unika och världsledande produkter och som tycker om att se både team och människor utvecklas mot tydliga mål.
Arbetsuppgifter
Som flödeschef driver och utvecklar du produktionen och ansvarar för kvalitet, leverans, ekonomi, människa och miljö och genom ett tydligt tillvägagångssätt bidrar du tillsammans med teamet och våra supportfunktioner till en väl fungerande arbetsmiljö där människor trivs och presterar. Med ett starkt förankrat ledarskap och engagemang arbetar du med att utveckla och förbättra processer och arbetssätt och du uppmuntrar till en kultur av öppen kommunikation, tydlig återkoppling och innovation.
Du ingår i ledningsgruppen för färdigställning/härdning och har goda möjligheter att påverka avdelningens strategiska arbete.
Din profil
Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning, alternativt har du förvärvat dig motsvarande kunskaper och erfarenheter genom flera års arbete inom tillverkningsindustrin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personal- och produktionsledning och har du kunskap och erfarenhet från förändringsarbete är det också meriterande. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda, både i tal och i skrift.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet, som utmärks av ett situationsanpassat ledarskap och intresset att utveckla, stödja och motivera dina medarbetare att alltid prestera efter bästa förmåga. Du har hög integritet och skapar förtroende genom att helhjärtat engagera dig i frågor som rör både produktionen och teamet. Tack vare din tydliga kommunikation och uppföljning inspirerar du också till utveckling och löpande förändringsarbete. Egenskaper som stresstålig, strukturerad och problemlösande beskriver dig väl då arbetet kräver planering med god framförhållning på övergripande nivå, likväl som en noggrannhet för detaljer på den dagliga operativa nivån.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Magnus Broman, rekryterande chef, 026-26 95 05
Fackliga kontaktpersoner
Stefan Jonsson, Unionen, 026-26 30 46
Lars Carlborg, Akademikerföreningen, 026-26 39 85
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 026-26 30 44
Välkommen med din ansökan senast 2017-02-24. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: 348775. 
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Marie From
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden – verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2015 cirka 46 000 anställda, representation i cirka 150 länder och en omsättning på cirka 91 miljarder SEK.
Deadline: 24 Feb
Job-ID: 348775