Header

Communicatiemedewerker NJR

Bij NJR werken circa 30 jonge mensen en honderden vrijwilligers aan (media)campagnes en projecten voor jongeren. NJR geeft jongeren de kans te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen; bij hen in de buurt tot bij de VN. Daarnaast adviseert NJR overheden en allerlei andere organisaties over jeugdbeleid.


Per direct zijn wij op zoek naar een:

Communicatiemedewerker
24-36 uur per week
t/m 31 december 2012


Als communicatiemedewerker werk je in een klein team in een jonge, dynamische organisatie. Jij zorgt ervoor dat de interne en externe communicatie op rolletjes loopt en bouwt mee de positionering van NJR. Het opzetten, onderhouden en optimaal inzetten van social media zijn belangrijke taken. Dit alles om jongeren te activeren en te binden aan NJR. Je verzorgt tevens communicatiemiddelen, bepaalt communicatiestrategieën voor projecten en onderhoudt contacten met de pers. Daarnaast adviseer je NJR-medewerkers over de communicatie rond hun projecten en activiteiten. Dit alles onder leiding van de communicatiemanager.

Wat zoeken we in jou?
- een afgeronde, relevante opleiding voor de functie;
- werkervaring in een communicatiefunctie;
- creatieve ideeën om jongeren te benaderen;
- kennis van en ervaring met webredactie en social media;
- kennis van en ervaring met programma's als Photoshop & Indesign;
- goede communicatieve vaardigheden;
- flexibel, zelfstandig, stressbestendig en accuraat;

Wat krijg je ervoor terug?
Een inspirerende werkomgeving van young professionals, afwisselend werk, genoeg ruimte om je te ontwikkelen en een passend salaris. Inschaling is volgens de CAO Welzijn,
schaal 8 (€ 2.347)op basis van een 36-urige werkweek. Het exacte aantal uren wordt in overleg bepaald. De aanstelling duurt tot en met 31 december 2012.

Gezien de samenstelling en de doelstellingen van NJR gaat onze voorkeur uit naar kandidaten onder de 30 jaar. We streven in de opbouw van ons personeelsbestand naar diversiteit.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure contact op met Swetlana Landbrug via 030-2303575 of kijk op www.njr.nl. Gelijk solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cvuiterlijk dinsdag 25 oktober 2011 08:00 uurnaar info@njr.nl Gesprekken vinden plaats op 27 oktober.