Header

Management Assistant

Investment Fund for Health in Africa zoekt Management Assistant
Ondersteunt administratief en organisatorisch de Managing Director
 
IFHA is een innovatief, groeiend investeringsfonds met een maatschappelijke missie in Afrika, gevestigd in Amsterdam. We investeren in o.a. Afrikaanse zorgverzekeraars, klinieken en distributeurs van geneesmiddelen.

Functie omschrijving
Voor de Managing Director zijn wij op zoek naar een internationaal georiënteerde assistent. Ervaring is een pré, maar geen vereiste. Je bent daadkrachtig, neemt de Managing Director zoveel mogelijk werk uit handen en zorgt dat hij volledig geïnformeerd blijft. Je plant zijn agenda, onderhoudt het e-mailverkeer en organiseert buitenlandse reizen. Daarnaast ondersteun je hem in het opstellen van (directie)statuten en papers voor financiers van de verschillende fondsen (i.o). Je notuleert vergaderingen en conference calls, organiseert boardmeetings en bereidt de stukken voor. Ook zul je je bezighouden met de financiële administratie en met personeelszaken. De functie heeft een sterk confidentieel karakter.
Naast bovengenoemde taken zul je ook verantwoordelijk zijn voor de monitoring van de Environmental & Social (E&S) resultaten van IFHA’s portfolio bedrijven. Tevens ben je verantwoordelijk voor het jaarlijkse E&S jaarverslag en het communiceren van E&S resultaten aan IFHA’s aandeelhouders.
Je zult werkzaam zijn in een ondernemende, inspirerende setting, met een klein team van professionals. Je rapporteert aan de Managing Director, maar werkt ook veel samen met de CFO en de Investment Analist.
Interessante doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. We zoeken een zelfstandig en intelligent persoon. Als je laat zien dat je over de juiste kwaliteiten beschikt kun je binnen ons bedrijf na minimaal 1 jaar als assistent werkzaam te zijn geweest doorgroeien. Denk hierbij aan een functie als Junior Investment Analist of een andere (financiële) functie.

Functie-eisen
• Je hebt een afgeronde opleiding op hbo of universitair niveau
• Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
• Je kunt zelfstandig en discreet werken
• Je bent computer-literate en volledig vertrouwd met documenthandling, Excel en Outlook
• Je kunt aanpakken, staat stevig in je schoenen en hebt affiniteit met de doelstellingen van IFHA

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een full-time dienstverband (40 uur) vanaf 15 september 2014. Het contract is in eerste instantie voor 6 maanden, maar met kans op verlenging.
Salaris indicatie: Bruto tussen € 2.200,- en € 2.700,- per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Geïnteresseerd?
Mail dan uiterlijk 9 juli 2014 je CV en een motivatiebrief naar: info@ifhafund.com
Voor vragen kan je ook contact met ons opnemen: 020-5667895