Header

TYÖHÖN OSALLISTUVA TYÖNJOHTAJA

Sandvik Mining and Construction Finland Oy hakee
pintaporalaitehuoltoon Vantaalle
Työhön osallistuvaa työnjohtajaa
Sandvik Mining and Construction Finland Oy myy louhinta-, murskaus- ja lastauslaitteita sekä kaivonporaus- ja timanttikairauslaitteita. Huolto ja muut jälkimarkkinapalvelut ovat oleellinen osa tarjontaa. Asiakkaita ovat louhinta- ja murskausurakoitsijat, kaivokset, louhokset ja timanttikairausurakoitsijat. Haemme nyt Vantaalle aktiivista ja ammattitaitoista työhön osallistuvaa työnjohtajaa.
Keskeiset tehtävät
Työskentelet pintaporauslaitteiden huoltotehtävissä sekä työnjohtotehtävissä. Haasteenasi on oppia tuntemaan tuotteemme ja olet valmis kehittymään monipuoliseksi huoltopuolen asiantuntijaksi. Työ tapahtuu korjaamollamme sekä asiakkaidemme (esim. louhoksilla) luona Etelä-Suomen alueella.
Odotamme sinulta
soveltuvaa koulutusta tai työkokemuksen kautta saavutettua monipuolista teknistä osaamista. Sinulla on aikaisempaa kokemusta pintaporalaitteista sekä työnjohtotehtävistä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot, joita tarvitaan niin tiimityössä kuin kansainvälisessä huolto- ja asiakaspalveluympäristössä liikuttaessa.
Arvostamme oma-aloitteista työskentelyasennetta ja halua itsensä kehittämiseen. Työhön sisältyy matkustamista ja työskentelyä asiakkaiden luona. Kommunikoit hyvin englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi arvostetussa kansainvälisessä yhtiössä sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväalueen alan huipputuotteiden parissa.
Lisätietoja/yhteydenotot
Tomi Muranen, huoltopäällikkö p. 040 131 7549.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.10.2015 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus on 338631.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2014 konserni työllisti 47 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 130 maassa.
Deadline: 15 Oct
Job-ID: 338631