Header

Konsulent ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse


NTNU - Det skapende universitetVed NTNU i Trondheim er den teknologiske kunnskapen i Norge samlet. I tillegg til teknologi og naturvitenskap har vi et rikt fagtilbud i samfunnsvitenskap, humanistiske fag, realfag, medisin, lærerutdanning, arkitektur og kunstfag. Samarbeid på tvers av faggrensene gjør oss i stand til å tenke tanker ingen har tenkt før, og skape løsninger som forandrer hverdagen. 

Fakultet for samfunnsvitenskap og teknologiledelse
Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse

Konsulent ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse

Ved Fakultet for samfunnsvitenskap og teknologiledelse, Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse er det ledig fast stilling som konsulent innen gruppen Service og support i administrasjonen.

Instituttet har for tiden tilsatt 18 professorer, 4 professor II, 16 i mellomgruppestillinger (faste tilsatte), 7 post.doc. og 32 stipendiater. Instituttet er organisert i 4 faggrupper:
  • Bedriftsøkonomi og optimering
  • Helse, miljø og sikkerhet
  • Organisasjon, arbeidsliv og juss
  • Strategi og ledelse
Administrasjonen har i dag 15 fast ansatte og er organisert i 4 grupper:
  • Teknisk/IT
  • Personal, økonomi og forskning
  • Service og support
  • Studie
Arbeidsoppgaver
Som konsulent tilknyttet gruppen Service og support er stillingen tillagt følgende hovedarbeidsområder:
  • Betjening av instituttets ekspedisjon
  • Bevertning knyttet til møter og seminarer
  • Oppfølging og rydding i instituttets møterom og støttearealer
  • Elektronisk behandling av inn - og utgående post (ePhorte)
  • Bestillinger gjennom NTNUs elektroniske innkjøpssystem (BasWare PM)
  • Tilrettelegge sakspapirer samt være referent i diverse møter
  • Saksbehandling av klager og begrunnelser for sensur
  • Enklere studieveiledning og eksamensarbeid
  • Diverse studieadministrasjon

I tillegg må det påregnes forefallende arbeid i instituttets administrasjon og lokalitetene for øvrig.
For øvrig viser vi til ”Kompetansesystem for teknisk -administrativt ansatte ved SVT -fakultetet, utfyllende beskrivelse av stilling som konsulent innen service og kontorstøtte.

Kvalifikasjonskrav
Det kreves normalt 2 -3 år med høyere utdanning (utover videregående skoles nivå) eller spesialutdanning som er relevant for arbeidsoppgavene. Manglende formell utdanning kan kompenseres ved lang og relevant praksis i saksbehandling, eventuelt kombinert med etter - og videreutdanning.

Vi søker etter en person med høy grad av serviceinnstilling, som er ansvarsbevisst, samarbeidsvillig og som er innstilt til å stå på i hektiske perioder. Hun/han må være imøtekommende og fleksibel, kunne arbeide selvstendig og nøyaktig, og i tillegg være villig til å løse alle forespørsler raskt og effektivt. Den som tilsettes må ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk. Det vil bli lagt meget stor vekt på personlig egnethet.

Gode kunnskaper i bruk av IT-verktøy generelt (MS Office) er en forutsetning. Det er ønskelig med kjennskap til universitetets innkjøpssystem (Basware PM), arkiv/saksbehandlingssystem (ePhorte) og studentdatasystemet FS.

Lønns- og arbeidsvilkår
Stillingen lønnes etter Lønnsramme 17, ltr. 31 - 53 i Statens lønnsregulativ, brutto kr. 26 650,00 – 36 475,00 pr. mnd, og lønnes normalt i ltr. 31 – 41, brutto kr. 26 650,00 – 33 583,40 pr. mnd. Fra dette trekkes 2% lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders - og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Tilsettingen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn, og den som blir tilsatt, må finne seg i eventuelle endringer i arbeidsområdet.

I henhold til ny offentlighetslov kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om å ikke bli oppført på søkerlisten.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til koordinator på Service og Support Tove Kvislabakken, tlf. 73 59 31 82, epost. Tove.Kvislabakken@iot.ntnu.no eller kontorsjef Lena Aune Weiseth, tlf. 73 59 35 00, epost. Lena.Aune.Weiseth@iot.ntnu.no .

Søknaden
Elektronisk søknad sendes via denne siden. Relevante attester og vitnemål legges ved elektronisk, og kopier av vitnemål og attester vil kreves fra kandidatene som innkalles til intervju. Merk søknaden med SVT -1050. Søknadsfrist : 25.10.12.