Header

Public Affairs Officer SRGR

Public Affairs Officer SRGR

Simavi verbetert de gezondheid van mensen in kwetsbare gemeenschappen in AziĆ« en Afrika op een blijvende manier. Door te investeren in een gezonde basis - water, wc’s, hygiĆ«ne & geplande en gezonde zwangerschappen en bevallingen – helpen we mensen uit de armoede te komen. En maken we samen het verschil.
Voor de afdeling Partnership Development zoeken wij  (per 1 november 2014) een ervaren:
Public Affairs Officer SRGR (16 uur)
Advocacy is een onlosmakelijk onderdeel van Simavi’s Theory of Change. Met onze partners in Afrika en AziĆ« werken we aan progressief nationaal en lokaal SRGR beleid, goede uitvoering hiervan en aan voldoende financiering voor SRGR.  Dat doen we op lokaal niveau door gemeenschappen te versterken en hen te stimuleren hun overheden aan te spreken en hun rechten te claimen, door partners te trainen en in staat te stellen nationaal en internationaal actief te zijn beleid en budget te beĆÆnvloeden, en in Nederland door SRGR op de politieke agenda te houden.
Wie jij bent?
De Public Affairs Officer SRGR die wij zoeken richt zich met name op de Nederlandse politiek en werkt samen met het teamlid dat zich richt op internationale advocacy en - in samenwerking met onze programma afdeling - de capaciteitsversterking van partners. Ook werk je nauw samen met relevante Nederlandse netwerken. Je hebt ervaring met advocacy bij voorkeur op het gebied van SRGR / gezondheid en/of internationale samenwerking. Je hebt een netwerk in politiek en ambtelijk Den Haag en in de Nederlandse NGO sector, je bent ondernemend, samenwerkings- en resultaatgericht, verbaal sterk en hebt een goede pen. En we kijken uit naar een enthousiaste en leuke collega die met veel plezier zijn of haar werk doet.
Wat wij bieden?
Wij bieden een zelfstandige functie in een informele, dynamische organisatie met korte lijnen en een ondernemende bedrijfscultuur. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring binnen een salarisschaal van minimaal € 3.045,-- en maximaal € 4.360,-- bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur. Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is in eerste instantie voor 1 jaar. We hopen daarna op een voortzetting van deze functie en een uitbreiding in uren.
Reageer vĆ³Ć³r 1 september 2014 door je CV met een begeleidende brief te sturen aansollicitatie@simavi.nl,  o.v.v. Public Affairs Officer  SRGR. De gesprekken vinden plaats in september. Voor aanvullende informatie en/of het opvragen van het functieprofiel kun je contact opnemen met Kitty Schoenmaker via 023 531 80 55. Zie voor meer informatie onze website www.simavi.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.