Header

Bestuurder loopbaanadvies

FNV Bondgenoten is dé vakbond waarin werknemers uit het Nederlandse bedrijfsleven zich hebben georganiseerd. Daarnaast zijn veel uitkeringsgerechtigden lid. 475.000 leden kunnen rekenen op ondersteuning bij het opkomen voor hun belangen op het gebied van werk en inkomen.

FNV Bondgenoten zoekt voor de regio Amsterdam een

Bestuurder loopbaanadvies/team dienstverlenend kader (M/V)
(Vacaturenummer: 2011-018-FvdB)

Wat ga je doen?
Aansturen, coachen en begeleiden van vakbondsvrijwilligers van alle niveaus in de regio. Hierbij valt te denken aan loopbaanconsulenten en trainers, ledenserviceconsulenten, reïntegratieconsulenten, vertrouwenspersonen en adviseurs sociale voorzieningen. Coördineren van de vakbondscentra in regio noord west, waarbij je de coördinatoren aanstuurt, erop toeziet dat de dienstverlening op elkaar is afgestemd en waarbij als uitgangspunt geldt dat het lid centraal staat. Het organiseren van professionaliseringsdagen en het voeren van ontwikkelgesprekken met vrijwilligers. In landelijk opzicht werk je actief mee aan het ontwikkelen van loopbaanadvies van in bedrijven. Je neemt actief deel aan teamoverleggen met je collega's. Je levert een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van dienstverlening aan leden d.m.v. vrijwilligers.

Wat bieden wij?
Een dienstverband van 28 uur per week bij een interessante organisatie die volop in de maatschappelijke belangstelling staat. Op basis van een 28-urige, 4 daagse werkweek bedraagt het salaris minimaal € 2.574,10 en maximaal € 3.668,09 per maand. Tevens bieden wij een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8,33% vakantietoeslag en een volledige dertiende maand. Je krijgt de beschikking over een laptop, smartphone en een lease-auto.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eszter de Kleine, teamleider, telefoon 030-2637171. Voor algemene informatie over FNV Bondgenoten verwijzen wij je naar www.fnvbondgenoten.nl en www.werkenbijfnvbondgenoten.nl



Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Je functioneert op hbo niveau en je hebt affiniteit met de doelstellingen van FNV Bondgenoten. Daarnaast ben je een zelfstandige en flexibele teamplayer met de bereidheid om ook in de avonduren en weekenden te werken. Je hebt ervaring met vrijwilligersmanagement en bent in staat vrijwilligers te coachen op alle niveaus.


Contact
Contact persoon: Eszter de Kleine
Telefoonnummer: 030-2637171
website: http://www.fnvbondgenoten.nl en www.werkenbijfnvbondgenoten.nl/
opmerkingen:

Geïnteresseerd?
Wij zien je reactie graag uiterlijk 24 maart 2011 tegemoet. Je motivatie met CV kun je richten aan FNV Bondgenoten, o.v.v. vacaturenummer 2011-118-FvdB, via email: solliciteren@bg.fnv.nl.
De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 4 april.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.