Header

Ecotoerisme Vakdeskundige / Adviseur

VSO is een internationale ontwikkelingsorganisatie die door duurzame kennisuitwisseling werkt aan een rechtvaardiger wereld zonder armoede.

Sharing skills, changing lives

Op aanvraag van lokale organisaties in Afrika en Azië zenden wij vakdeskundigen uit die hun kennis en ervaring daar delen. Lokale organisaties kunnen daardoor hun werk effectiever doen.

Dit doen we door middel van het inzetten van vakdeskundigen die zich tijdelijk verbinden aan deze lokale organisaties. Dit noemen we capaciteitsversterking. Met deze unieke aanpak werken we aan een duurzame bestrijding van armoede.

Zie je jezelf al een workshop geven met uitzicht op de Kilimanjaro?

Solliciteer dan naar een wereldbaan.

Functie-eisen

VSO zoekt regelmatig ecotoerisme adviseurs. Je zet je actief in voor behoud en de belangen van inheemse bevolkingsgroepen. De ontwikkeling van ecotoerisme is daarbij van essentieel belang om in het levensonderhoud te kunnen blijven voorzien. Als ecotoerisme advsieur zet je samen met collega's projecten op en train je je collega's on-the-job.

Voor de functie ecotoerisme adviseur zoekt VSO kandidaten met een afgeronde HBO ecotoerisme opleiding of andere relevante opleiding, plus drie jaar relevente werkervaring opgedaan in projecten gericht op het verwerven van inkomsten.

Je bent twee jaar beschikbaar en vindt het een uitdaging om in een ruraal maar prachtig gebied te wonen en werken. Je hebt uitstekende diplomatieke vaardigheden, doorzettingsvermogen en je hebt bewezen ecotoerisme projecten goed van de grond krijgen. VSO ondersteunt jouw uitzending door een uitstekende voorbereiding, een lokaal salaris en huisvesting, medische en sociale basisvoorzieningen.

Direct solliciteren? Download de sollicitatieformulieren van www.vso.nl/werk-mee-via-vso/directsolliciteren.

Kijk voor meer informatie op www.vso.nl of kom naar de informatiebijeenkomst op zaterdag 14 mei2011 (opgave via http://www.vso.nl/werk-mee-via-vso/persoonlijk-advies/informatiebijeenkomsten.asp#0)

Contact
Contact persoon: Recruitment
Telefoonnummer: 030 - 232 06 00
E-mailadres: info@vso.nl
website: http://www.vso.nl