Header

Lead Engineer

Function Description

U bent op zoek naar een functie waarin u het ontwerpen, ontwikkelen en engineeren van (integrale) installaties naar een hoger niveau kunt tillen. In deze functie heeft u de totale verantwoordelijkheid voor meerdere (deel)projecten. U bent thuis in de diverse technieken waarmee wordt gewerkt op dit gebied, en u stelt in overleg met de opdrachtgever een Programma van Eisen op. 
U bent verantwoordelijk voor de vastgestelde tijdsduur van het project, en u verzorgt de benodigde planningen en werkbegrotingen. De gestelde budgetten en het meer- en minderwerk vallen onder uw beheer.   
U geeft leiding aan een team van engineers en CAD-engineers, u motiveert hen en u coacht hen vakinhoudelijk. Daarnaast levert u een actieve bijdrage aan het creëren van een zo veilig en gezond mogelijke werkomgeving.
Deze technische functie bevat ook commerciële aspecten; u weet vanaf het eerste contact een relatie op te bouwen met opdrachtgevers, adviseurs, opzichters, energiebedrijven, toeleveringsbedrijven en architecten. U brengt hun wensen in kaart en maakt de vertaalslag naar BAM Techniek.   
U gaat deel uitmaken van de afdeling Ontwikkelen bij BAM Techniek te Amsterdam. Deze afdeling maakt de aanbiedingen naar de klant. Vervolgens werkt de afdeling de opdracht uit op detailniveau ten behoeve van de uitvoering. Tijdens deze uitvoeringsengineering is de lead engineer de verbindende factor tussen de engineers/tekenaars en de projectleiding.

Job Requirements

U heeft HBO werktuigbouwkunde of HBO installatietechniek afgerond, bij voorkeur HIT-W.
U hebt minimaal vijf jaar ervaring als lead engineer of project engineer. Uit uw cv en motivatie blijkt duidelijk dat u processen kunt aanjagen en dat u beschikt over leidinggevende capaciteiten. U bent in staat uw stijl en wijze van communiceren af te stemmen op uw gesprekspartner.

Compensation

  • Een passende beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Technisch Installatiebedrijf)
  • 24 vakantie- en 13 adv-dagen per kalenderjaar
  • Winstdelingsregeling
  • Gebruik van bedrijfsauto, mobiele telefoon & laptop
  • Tegemoetkoming in de premie van de pensioenverzekering (50-50)
  • Kosteloze deelname ongevallenverzekering, mogelijkheid tot deelname collectieve ziektekostenverzekering en overige bedrijfsregelingen, zoals bedrijfsfitness
  • Aandacht voor loopbaanontwikkeling door het aanbieden van opleidingen en cursussen

Contact Information

Neem voor meer informatie contact op met Kim Obdam (personeelscoördinator BAM Techniek regio Amsterdam)
T: 06-53317138
E: kim.obdam@bamtechniek.nl
Direct solliciteren kan via de button onderaan de pagina.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.