Header

Manager Business Partnerships


War Child is op zoek naar een:
Manager Business Partnerships
"Inspirerende leider, dealmaker met flair"
Jij
Jij bent communicatief ijzersterk. Positief. Zaken voor elkaar krijgen is je tweede natuur en je krijgt daar energie van. Jij ziet nieuwe kansen die anderen niet zien. En schat deze op waarde. Je hebt een groot zakelijk netwerk en weet hoe de hazen lopen binnen het bedrijfsleven. Je bent een natuurlijke leider en je draagt de boodschap van War Child met flair uit. Als Manager Business Partnerships val je onder de afdeling Marketing, Communication & Fundraising (MCF) en geef je leiding aan 4 medewerkers. MCF zorgt voor het binnenhalen van de benodigde financiele middelen uit de Nederlandse en internationale markt. Een goede verhouding van fondsen uit verschillende doelgroepen en geografische gebieden is van groot strategisch belang voor War Child om de onafhankelijke positie te kunnen behouden. Daarnaast zorgt MCF voor het positioneren (bv. imago- en naamsbekendheid) van de organisatie in de Nederlandse en internationale markt.
Jouw uitdaging
Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, realisatie en implementatie van de fondsenwervende strategie en het beleid voor Business Partnerships. Samen met je gemotiveerde team ben je verantwoordelijk voor het succesvol beheren en uitbouwen van zakelijke relaties. Als meewerkend voorman/ vrouw beheer je een aantal key accounts en haal je nieuwe zakelijke sponsoren binnen. Je inspireert het team om met nieuwe voorstellen te komen, nieuwe vormen van samenwerking. Je bent lid van het MCF Management Team en sparringpartner voor de directie op het gebied van fondsenwerving.
Jouw profiel
Je hebt HBO+ werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van fondsenwerving of marketing/sales waarvan minimaal 3 jaar in een leidinggevende positie. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands. Je bent vaardig in het onderhouden van (externe) contacten op diverse niveaus. Je beschikt over plan- en organisatievermogen en projectmanagementvaardigheden. Je hebt een commerciele kijk op zaken, een doeners mentaliteit en lef.
De organisatie
War Child is een jonge, dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst en veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Het imago dat War Child extern uitdraagt, is een blauwdruk van het werk op het hoofdkantoor: het is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op het behalen van resultaten tegen lage kosten. War Child besteedt zoveel mogelijk budget aan het helpen van oorlogskinderen en doet er daarom alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Om die reden liggen de War Child salarissen beneden de marktstandaard. Het kantoor is gevestigd in de Amsterdamse wijk de Watergraafsmeer.
Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor oorlogskinderen? Solliciteer dan uiterlijk14 juni 2016 via deze hyperlink:http://warchild.onlinevacatures.nl/en/Vacancy/Apply/64464.
Vermeld waar je de vacature gevonden hebt.
Is dit niet jouw droombaan? Steun War Child door deze vacature met je netwerk te delen!
Veiligheid van kinderen is voor War Child essentieel. War Child accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures.
Disclaimer
*Indien we voor de genoemde sluitingsdatum een geschikte kandidaat hebben gevonden, kan het zijn dat we de vacature eerder dan de vermelde sluitingsdatum van onze website verwijderen. Reacties die na sluitingsdatum binnenkomen, nemen we niet in behandeling.
*De sluitingsdatum kan verlengd worden tijdens ons selectieproces. Indien je nog niets van ons vernomen hebt, nemen we je sollicitatie mee in de verlengde sollicitatieprocedure.
*Alleen sollicitaties die via onze website binnenkomen zullen in behandeling worden genomen.