Header

ICT Manager ACCO

Functie
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele werking van de volledige IT-infrastructuur. Je brengt de informatiseringsbehoeften van onze organisatie in kaart en stemt deze af met de strategische prioriteiten. Je identificeert projecten, stelt lastenboeken op en ondersteunt de uitwerking. Je communiceert en onderhandelt zelf met onze ICT-leveranciers. Je ondersteunt het management bij het uitwerken van een visie op de digitale revolutie die het boekenvak momenteel meemaakt. Je denkt mee na over de zakelijke kant van ons bedrijf en de impact van ICT hierop. Je rapporteert op een relevante en begrijpelijke manier aan het management en ondersteunt bij het maken van beslissingen met een ICT-aspect.

Profiel
Je hebt een ICT-gerelateerd master diploma met minstens 3 jaar relevante ervaring. Je bent een teamspeler met de nodige communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen in de vragen van niet-ICT-ers. Je neemt graag initiatief, bent hands-on en resultaatgericht.

Interesse?
Acco biedt een stimulerende en aangename werkomgeving, een motiverend salarispakket, inclusief extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering. Voor deze functie is er eveneens een firmawagen voorzien.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen terecht bij Tom Vlieghe, consultant bij Kern Selection, op het nummer 09/264.12.94 of via tom.vlieghe@acerta.be. U kan ook surfen naar www.kernselection.be en uw cv uploaden. Je kan hierbij rekenen op een strikt vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur.