Header

Verloskundigen die graag hun kennis delen in Afrika of Azië

VSO is een internationale ontwikkelingsorganisatie die door duurzame kennisuitwisseling werkt aan een wereld zonder armoede. Op aanvraag van lokale organisaties in Afrika en Azië zenden wij vakdeskundigen uit die hun kennis en ervaring daar delen. Lokale organisaties kunnen daardoor hun werk effectiever doen.

VSO werkt met vakdeskundigen in plaats van geld en werkt aan duurzame oplossingen die de kwaliteit van leven voor veel mensen kan verbeteren. Als uitgezonden professional heb je de kans om direct en blijvend invloed uit te oefenen op de manier waarop anderen zichzelf ontplooien. Door samen te werken met lokale collega's leer je nieuwe vaardigheden en ben je getuige van frisse benaderingen van allerlei situaties. Je leert buiten de geijkte paden te denken en dit is belangrijk voor je verdere carrière.

We zijn dringend op zoek naar verloskundigen die zwangerschappen en bevallingen veiliger kunnen maken op plaatsen met de hoogste cijfers aan sterfte tijdens bevallingen. Naast de gezondheidszorg voor moeders, zul je ook het personeel opleiden en trainen in alle aspecten van verloskunde. Je kunt onder andere in Ethiopië, Malawi, Zambia en Sierra Leone aan de slag.

Bekijk onze voorwaarden op de website en solliciteer naar deze Wereldbaan!

Je kunt je ook meteen aanmelden voor onze informatiebijeenkomst en voor de nieuwsbrief' 'Wereldbaan'

We zien je reactie graag tegemoet!