Header

Beleidsmedewerker Gemeenschappelijk Buitenlands en Veiligheidsbeleid / Gemeenschappelijk Veiligheids- en Defensiebeleid

Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de EU

Brussels, Belgium

Job Detail

Beleidsmedewerker Gemeenschappelijk Buitenlands en Veiligheidsbeleid / Gemeenschappelijk Veiligheids- en Defensiebeleid.

Periode: midden januari - 30 juni 2012.

De medewerker ondersteunt de Nederlandse ambassadeur, die lid en vanaf 1 januari tot 30 juni 2012, voorzitter is van de Bestuursraad van de vervolgorganisatie van de West Europese Unie. De medewerker zal zich tijdens het Nederlandse voorzitterschap in het bijzonder bezighouden met de complexe juridische aangelegenheden, die voortvloeien uit de opheffing van de West Europese Unie per 30 juni 2011. De medewerker zal nauw samenwerken met de (Franstalige) juridische adviseur van de Bestuursraad alsook met de zgn. Unité, de vervolgorganisatie die belast is met de uitvoering van de financieel-administratieve resttaken van de West Europese Unie en contactpunt is voor de oud-medewerkers en gepensioneerden van de West Europese Unie. Voorts draagt de medewerker zorg voor de voorbereidingen en de follow-up van de vergaderingen van de Bestuursraad.

Vereisten:

  • juridische opleiding, bij voorkeur arbeidsrecht;
  • vloeiend nederlands en vloeiend frans; goede kennis van het engels;
  • per midden januari beschikbaar.

Reacties voorzien van CV uiterlijk donderdag 5 januari 2012. Interviews vinden plaats op 11-13 januari 2012. Reacties naar christine.gijsberts@minbuza.nl

Salarisindicatie: bruto EUR 3.800.