Header

GREENPEACE fondsenwerver/conversiemanager

Greenpeace Nederland zoekt voor de unit behoud en upgrade, binnen de afdeling fondsenwerving en relatiebeheer, een resultaatgerichte fondsenwerver/ conversiemanager.

Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen onderzoek, stellen misstanden aan de kaak, en overleggen met overheden en bedrijven over oplossingen. Als dat niet genoeg is, organiseren we creatieve en geweldloze acties. Greenpeace beschermt onze aarde al 40 jaar met veel succes, dankzij de inzet van vrijwilligers en de steun van onze donateurs.

De afdeling fondsenwerving en relatiebeheer is verantwoordelijk voor het werven, binden en boeien van donateurs en is daarmee in staat om fondsen voor Greenpeace Nederland te realiseren, zo bijdragend aan de realisering van de doelstellingen van de organisatie.

De afdeling bestaat uit de units database, behoud en upgrade, werving op straat, werving overig en de servicedesk. De unit werving overig, waar deze functie onder valt, is met vier mensen verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitvoering van het beleid op het gebied van werving van nieuwe donateurs en leads.

Taken zijn o.m.

  • ontwikkelen en uitvoeren van donateurwervende activiteiten
  • ontwikkelen en testen van nieuwe wervingstechnieken
  • conversie van bestaande leads naar donateurs
  • aansturen van externe werving-bureau’s voor telemarketing en online
  • bewaken van en rapporteren over projecten, tijdsplanning en resultaten

Wij vragen

  • affiniteit met de doelstellingen en werkwijze van Greenpeace
  • HBO- opleiding (economie, marketing, en/of communicatie)
  • tenminste 3 jaar relevante werkervaring (direct marketing, fondsenwerving, online, telemarketing)
  • goede analytische- en communicatieve vaardigheden
  • initiatiefrijk, zelfstandig en creatief
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met de mogelijkheid van verlenging. Het gaat om een uitdagende en afwisselende functie in een omgeving met betrokken en enthousiaste collega's. Wij bieden een functie voor 32- 40 uur. Het salaris ligt, afhankelijk van de werkervaring, tussen € 2.390 en € 3.823 bruto bij een fulltime dienstverband (40 uur).

Specifieke vragen over de functie kun je stellen aan Kees Zitman, afdelingshoofd fondsenwerving en relatiebeheer, tel. 020- 524 95 18. Informatie over onze organisatie is te vinden op www.greenpeace.nl.

Reacties ontvangen we graag uiterlijk 23 januari 2012, o.v.v. ref.nr. 11-19 Onw. Brief en CV kun je (bij voorkeur) mailen naar werving@greenpeace.nl
t.a.v. Erwin van Poppel, coördinator unit P&O.
Ons postadres is Greenpeace Nederland, unit P&O, Postbus 3946, 1001 AS Amsterdam.

Contact persoon:
Erwin van Poppel
Telefoonnummer:
020- 626 18 77
Opmerkingen:

Wij proberen deze vacature zelf in te vullen, mocht dit niet lukken dan nemen wij zelf het initiatief om diensten van een bureau in te schakelen.