Header

.NET Developer voor een betere wereld

Jezelf en de wereld verbeteren als .NET developer? Het kan!

Je gaat gewoon werken bij een bedrijf dat daar dagelijks mee bezig is! Waar ontwikkeling in de ruimste zin van het woord belangrijk is en waar ze dat duidelijk laten merken. Waar je geen bureacratie vind maar wel de administratie rondom klanten en HR tot in de puntjes klopt. Waar ze op de afdeling waar de software ontwikkeld wordt nog 'out of the box' kunnen denken. Waar developer een creatief beroep is. Waar Iedere klant zijn eigen specifieke vraag mag neerleggen en waar de developer een antwoord op mag verzinnen én bouwen.

Zo'n bedrijf is Pré Consultants. Daar bouwen ze SimaPro, life cycle assessment software. Software die laat zien wat er gebeurt gedurende de cyclus van grondstof tot productie tot gebruik en daar voorbij. Dat helpt bedrijven beter te worden in alle opzichten. Omdat de wereld voortdurend verandert moeten die processen mee veranderen en dus ook SimaPro. Dat doe je niet met een 9 tot 5 mentaliteit maar door voortdurend in te spelen op de uitdagingen van deze wereld. En ook die cultuur vind je bij Pré. Als het stroomt worden er geen beperkingen opgelegd.

Dat leidt er natuurlijk ook wel eens toe dat een oplossing die interessant leek te zijn, achteraf niet effectief was. Bij Pré hoort dat er bij. Als de lat hoog ligt kom je er niet met middelmatig denken. Minder gelukkige keuzes horen er ook bij en bieden mogelijkheden om van te leren.

De groei van een medewerker bij Pré wordt door hem zelf bepaald. Het is een platte organisatie waar er maar een antwoord op de groeiende vraag van de markt is. Meegroeien! En dat gaat niet via vaste lijnen of hiërarchische mogelijkheden. Ontwikkelingsgericht denken vind je terug in alle processen zowel extern als intern.

Werksfeer wordt ook bepaald door het kantoor en locatie. Alle deuren staan open en men geniet dagelijks van een gezamenlijke lunch. Omdat het nog een organisatie is waar iedereen elkaar kent zijn de gesprekken heel divers waardoor de lunch ook werkelijk een rustpunt is.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor bedrijven en organisaties. PRé Consultants is al meer dan twintig jaar actief op dit terrein en met succes. De belangstelling voor duurzaamheid neemt toe. Om aan de vraag van opdrachtgevers tegemoet te komen zijn wij voor PRé Consultants op zoek naar uitbreiding van het software team met een fulltime

Senior developer .NET

PRé Consultants levert de methodische en cijfermatige onderbouwing voor de duurzaamheidsstrategie van bedrijven en organisaties. Dankzij deze onderbouwing zijn beslissers in staat om hoogwaardige, gefundeerde besluiten te nemen.
PRé Consultants werkt voor een brede groep van opdrachtgevers zoals Fortune 500 bedrijven en (internationale) bestuursorganen.

De aanpak van Pré Consultants staat op twee belangrijke pijlers:

  • PRé Consultants is de ontwikkelaar en verkoper van 's werelds meest gebruikte LCA software SimaPro. Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en verkopen SimaPro heeft Pré Consultants de unieke mogelijkheid om "metrics" leverancier te zijn;

  • PRé Consultants werkt als partner met haar klanten en helpt hen om van sustainability een interne en strategische sterkte te maken.

Doel van de Software groep:

De Software groep houdt zich in samenwerking met andere afdelingen bezig met het ontwikkelen van lifecycle software oplossingen voor bedrijven en organisaties.

Rol van de Senior developer:

  • Als Senior developer houd je je bezig met het sprintsgewijs ontwikkelen en testen van software. Je draagt actief bij aan het opstellen van software architectuur en begeleidt en coacht de junior/medior developers.
    Je stelt documenten op waarin software architectuur, technisch gebruik en gebruikersdocumentatie wordt beschreven, en reviewt de door andere developers gemaakte software.
  • Als Senior developer werk je verzoeken voor nieuwe functionaliteiten in samenwerking met de Product Owner en/of Key Users van andere afdelingen uit. Ook doe je verbeteringsvoorstellen voor de software, processen en middelen voor gebruik in overleg met de Product Owner of de Teamleider. Je evalueert software technologieën en componenten.
  • Je informeert pro actief de Scrum Master bij mogelijke issues die de sprintplanning in de weg staan en je signaleert pro actief problemen met betrekking tot het gebruik van de software.
    Daarnaast geef je technische presentaties aan het software team voor trainingsdoeleinden en demonstreer je software functionaliteiten aan collega's van andere afdelingen.
  • Als Senior developer lever je een bijdrage aan het opstellen van procedures voor het oplossen van technische support calls en los je zelfstandig (2e lijns) technische support calls op.
  • Je rapporteert aan de Teamleider van de software groep.
Wij bieden:
  • Een creatieve, inspirerende werkomgeving met ruimte voor initiatief
  • Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. training, opleiding en coaching
Functie-eisen
  • HBO+ ICT opleiding, of vergelijkbare opleiding met aantoonbare langdurige ervaring op het gebied van development (meer dan 5 jaar)
  • Uitstekende kennis van frameworks, databases, object oriented ontwerp en moderne architectuur
  • Ruime kennis van software ontwikkelmethodieken
  • Ruime Kennis van en ervaring met MSSQL
  • Entity framework
  • WCF
  • WPF/Silverlight
  • C#, Design Patterns
  • TTD
  • Kennis van en ervaring met Agile/Scrum is een pré
  • Ervaring opgedaan met softwareontwikkeling in professionele omgevingen
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en goede kennis van de Engelse taal, in woord en geschrift
Contact
Contact persoon: Len Stange
E-mailadres: l.stange@mvorecruitment.nl
opmerkingen:

Solliciteren:

Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar l.stange@mvorecruitment.nl

Meer informatie vind je op www.pre-sustainability.com