Header

Programme Officer Arts & Culture West Azië

De programme officer maakt deel uit van bureau Culture, ICT & Media (CIM). Je bent verantwoordelijk voor ontwikkeling en beheer van het Arts & Culture deel van het Expression & Engagement programma van Hivos in West-Azië (Iran, Irak, Syrië). Je werkt nauw samen met de E&E collega voor ICT/Media en met de andere collega's in het West- Azië team.

Je beoordeelt de aanvragen van partners en onderhoudt de relatie met partners, experts, donoren en andere relevante actoren. Je bent actief betrokken bij het werven van fondsen voor het West Azië programma en je zorgt voor de administratie en rapportage van de projecten. De PO reist met enige regelmaat naar de regio om partners te bezoeken en deel te nemen aan werkconferenties. Je werkt resultaatgericht en onderneemt initiatieven om de kwaliteit en de impact van het programma te bevorderen.

Functie-eisen

We vragen een afgeronde relevante opleiding op WO niveau. Je brengt kennis en een netwerk mee van kunst en cultuur, in het bijzonder van en uit de regio West Azië. Je hebt ruime ervaring in ontwikkelings-samenwerking en hebt aantoonbare affiniteit met projectadministratie.

En tot slot is het van belang dat je een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Arabische taal.

Contact
Contact persoon: Loe Schout
Telefoonnummer: 070-376 5500
E-mailadres: info@hivos.nl
website: http://www.hivos.nl