Header

Human Rights Watch Office Manager

OFFICE MANAGER
(20 uur per week)
Operations Department
(Amsterdam Office)

Apply now
Human Rights Watch is op zoek naar een office manager die verantwoordelijk is voor de HR, ICT en financiën op het in 2010 geopende Human Rights Watch kantoor in Amsterdam. De vacature biedt een uitstekende mogelijkheid om je bestaande vaardigheden op het gebied van non-profit management en leiderschap in een internationale omgeving verder te ontwikkelen.

Functieomschrijving:
Als office manager ben je verantwoordelijk voor de financiën van het kantoor, waaronder de bankrekeningen, de debiteuren- en crediteurenadministratie, en de betalingen.

Onder je verantwoordelijkheden vallen ook de HR binnen het kantoor. Je bent op de hoogte van het Nederlandse arbeidsrecht en zorgt ervoor dat de wetgeving wordt nageleefd. Daarnaast werk je aan de werving en selectie van nieuw personeel en assisteer je bij het opstellen van nieuwe contracten. Je zorgt ervoor dat het personeelsbestand up to date is.

De office manager draagt zorg voor alle facilitaire zaken binnen het kantoor, zoals het onderhoud van het kantoor, het voorraadbeheer en de ICT.

Functie eisen:
Wij zijn op zoek naar iemand met minimaal drie jaar relevante werkervaring, en een afgeronde bachelor in business administration, non-profit management, human resources, international relations of een gerelateerd gebied. Daarnaast is het van belang dat je uitstekende kennis hebt van de Engelse en de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Voor een uitgebreider overzicht van de kwalificaties en de volledige vacaturetekst, klik hier.