Header

Accountmanager / Fondsenwerver voor de Buitendienst


Oxfam Novib onderhoudt uitstekende banden met het MKB. Wij zijn er trots op dat wij structureel worden ondersteund door al ruim zeshonderd ondernemers die net als wij vinden dat het belangrijk is dat startende ondernemers in de derde wereld net dat kleine steuntje in de rug krijgen, dat zo beslissend is om een eerste stap te zetten om een zelfstandig bestaan op te kunnen bouwen.

ACCOUNTMANAGER / FONDSENWERVERS Buitendienst Regio Noord en Randstad
Ben jij een commercieel talent?
En voel jij je betrokken bij de wereldarmoede…
Dan zoeken wij jou! Samen maken we de wereld een klein beetje mooier. Oxfam Novib onderhoudt uitstekende banden met het MKB. Wij zijn er trots op dat wij structureel worden ondersteund door al ruim zeshonderd ondernemers die net als wij vinden dat het belangrijk is dat startende ondernemers in de derde wereld net dat kleine steuntje in de rug krijgen, dat zo beslissend is om een eerste stap te zetten om een zelfstandig bestaan op te kunnen bouwen.
FunctieomschrijvingJij hebt er plezier in om veel op de weg te zitten, onderweg naar nieuwe potentiële ambassadeurs. Je creëert gemakkelijk een klik met mensen en kunt de ondernemers, bij wie je aan tafel komt, met hart en ziel overtuigen om zich te binden aan Oxfam Novib. ‘Ondernemers voor Ondernemers’ levert een bijdrage aan het mogelijk maken van microfinancieringen voor de allerarmste mensen op aarde. Je komt te werken in een jonge, dynamische en gedreven werkomgeving, waar hard werken, enthousiasme en plezier voorop staan!
JIJ
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding; 
  • Affiniteit met en kennis van het werk van Oxfam Novib; 
  • Fulltime beschikbaarheid; 
  • Ervaring in de business to business markt; 
  • Ervaring in een buitendienstfunctie; 
  • Ervaring met telefonische acquisitie; 
  • Je bent commercieel, zelfstandig, communicatief, targetgericht en oprecht; 
  • In het bezit van een rijbewijs.
WIJJe komt in dienst bij een belangrijke partner van Oxfam Novib die de werving voor ons verzorgt, Buro Beet.  Aan de hand van verschillende ( sales-) trainingen zorgen zij dat je excellente skills kan ontwikkelen op het gebied van fondsenwerving. Buro Beet werkt met een team van accountmanagers in de buitendienst en een ondersteunende binnendienst. Een deel van je agenda moet jij zelf vullen met uitstekende afspraken. Een zeer ervaren sales manager zal hiervoor zorgdragen en je hier waar nodig coachen en begeleiden. Naast een goede werksfeer met vooral plezier in ons werk en verassende borrels, vindt Buro Beet het belangrijk om jou goed te belonen voor het waardevolle werk dat je doet.
REAGEER DIRECT!Als je zin hebt in de leukste en de meest inspirerende sales baan bij jou in de buurt! Wij zijn een jonge organisatie en daarom voortdurend op zoek naar nieuwe kandidaten. Neem gerust contact op met Bart van Nol via recruitment@burobeet.nl  06 – 549 75 702, check www.burobeet.nl.