Header

Dialoog/Channel Marketeer


xfam Novib zoekt een gedreven Dialoog/Channel Marketeer die wil meewerken aan een rechtvaardige wereld zonder armoede. Wereldwijd strijden mensen voor hun rechten en voor een menswaardig bestaan. Oxfam Novib steunt hen daarbij. Wij financieren projecten, werven fondsen, lobbyen en voeren campagne om onrecht en armoede aan te pakken. Dit doen we niet alleen, maar samen met burgers, organisaties, bedrijven en overheden. Wij zijn lid van Oxfam International, een groep van dertien ontwikkelingsorganisaties over de hele wereld. In de samenstelling van ons personeel streven we naar culturele diversiteit en evenwicht in het aantal mannen en vrouwen.

Binnen het bureau Marketing & Fondsenwerving is een vacature ontstaan voor de functie van
Dialoog/Channel Marketeervoor 36 uur per week (fulltime)
in Den Haag
De afdeling
Het bureau Marketing & Fond¬senwerving is continue in beweging om inkomsten te generen voor en door uiteenlopende projecten. De particuliere markt is verantwoordelijk voor de groot¬ste en vrij te besteden bron van inkomsten en daardoor cruciaal voor de organisatie. Zeven professionals bereiken 400.000 fi¬nanciële relaties via diverse kanalen.
De verantwoordelijkhedenDe Dialoog/Channel Marketeer (DCM) zorgt door een optimale strategie en executie voor
financieel resultaat voor de kanalen telemarketing, straat- en door2doorwerving.
De strijd om de donateur op straat is stevig, de concurrentie neemt toe. Door het afnemende consumentenvertrouwen wordt het een uit¬daging om de loyale donateur aan je te binden.
Binnen dit competitieve, dynamische en complexe landschap zorgt creativiteit in con¬ceptontwikkeling voor het onderscheidende vermogen en innovatie voor een hogere conversie en betere kwaliteit (bijvoorbeeld I-Pads in plaats van papieren formulieren).
Een continue monitoring van kosten en opbrengsten zorgt voor het financiële ge¬weten. Het netwerk, commercieel oppor¬tunisme en de juiste samenwerking met bureaus zorgt voor optimaal resultaat.
De DCM alloceert op basis van financiële analy¬ses de budgetten op de verschillende kanalen. De DCM onderhandelt, motiveert en reali¬seert. Komt uit een commerciële omgeving.
prioriteiten conform de wensen van de directeur/ manager/ projectleider. Bewerkt en controleert diverse soorten administratieve gegevens, maakt bestellingen aan in SAP.
Functie-eisen• Je beschikt over een afgeronde WO/HEAO-CE / NIMA A-B opleiding;
• Je hebt ruime kennis en werkervaring op het gebied van fieldmarketing;
• Je bent ondernemend, een ervaren onderhandelaar en hebt commercieel inzicht;
• Je bent gewend te werken met targets;
• Je hebt financieel en budgettair inzicht;
• Je bent een teamworker met uitstekende communicatieve vaardigheden;
• En natuurlijk sta je achter het werk van Oxfam Novib.
Wij biedenDe functie is ingeschaald in salarisschaal 10, hierbij hoort een minimumsalaris van € 2906,- en een maximumsalaris van € 4472,- per maand op basis van 36 uur. Wij bieden een jaarcontract met mogelijkheid van verlenging.
SollicitatieprocedureBen je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan vóór 16 mei 2013 a.s. je cv met begeleidend schrijven naar jobs@oxfamnovib.nl o.v.v. het vacaturenummer 5-5403. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Marit Metz, Hoofd Marketing & Fondsenwerving, 070-3421714 voor informatie over de procedure kan je terecht bij Nathalie Schouten, HR Advisor, 070-3421712.