Header

KONEENASENTAJIA JA SÄHKÖASENTAJIA


TAITAVA & TIIMIPELAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Sandvik Mining and Construction Oy:n Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa kaivoksille. Haemme nyt tuotanto-organisaatioomme aktiivisia ja ammattitaitoisia koneenasentajia ja sähköasentajia.
Odotamme sinulta
kone- ja metallialan tai sähkö-/automaatioalan koulutusta sekä kokemusta kokoonpanotyöstä. Hydrauliikka- ja mekaniikkaosaaminen, liikkuvien työkoneiden väylätekniikkaosaaminensekä sähköosaaminen katsotaan eduksesi.
Lisäksi odotamme sinulta yhteistyötaitoja, joustavuutta, vastuuntuntoa, kykyä uusien asioiden oppimiseen sekä valmiutta kahdessa vuorossa työskentelyyn.
Tarjoamme sinulle
monipuolisia tehtäviä nykyaikaisessa ja kansainvälisessä tuotantotyöympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Tehtävään valittavat henkilöt solmivat määräaikaisen työsuhteen Eilakaislan kanssa.
Lisätietoja tehtävistä antavat Eilakaislan konsultit Anu Marttila, p. 030 6090 665 ja
Taru Heininen, p. 030 6090 668 arkisin klo 9-11.
Täytä hakemus osoitteessa www.eilakaisla.fi/kaislanetLiitä mukaan ansioluettelosi.
Työpaikan tunnukset ovat 7878 (koneenasentaja) ja 7876 (sähköasentaja).
Hakuaika päättyy 31.1.2017.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2015 konserni työllisti 46 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 31 Jan
Job-ID: 348983