Header

Manager Finance & Control+


Het beleven van seksualiteit moet voor ieder mens vrijwillig, veilig en fijn zijn. Met veel passie zetten wij ons daarvoor in door voorlichting aan jongeren, trainen van professionals en door ervoor te zorgen dat mensen toegang tot zorg hebben als ze dat nodig hebben.
In Nederland staat de naam Rutgers al decennialang voor open, eerlijke en positieve seksuele voorlichting. Daarnaast werken we met zo'n 140 collega's internationaal in 18 landen. We hebben kantoren in Oeganda, Indonesie en Pakistan. Ons werk gebeurt meestal in grote samenwerkingsverbanden. We verbinden uitvoering in de praktijk met onderzoek en lobby.
Wegens vertrek van een collega zoekt Rutgers zo spoedig mogelijk een
MANAGER FINANCE & CONTROL+ (1 fte, vacaturenummer 2016-27)
Functie Inhoud en verantwoordelijkheden
De Manager Finance & Control+ is onderdeel van het Management Team van Rutgers en rapporteert direct aan de Directeur. Binnen deze rol ben je meewerkend voorman of -vrouw.
Als Manager Finance & Control+ is het je hoofdverantwoordelijkheid, ervoor te zorgen dat de bedrijfsvoering praktisch en effectief georganiseerd en ingericht is, zodanig dat de rest van de organisatie zonder afleiding, snel en efficient kan werken binnen huidige en nieuwe projecten en programma's. Het werk van de afdeling rondom financien, rapportages en interne controle functioneert op hoog niveau.
Taken
Alle gangbare taken en verantwoordelijkheden zijn onderdeel van de functie Manager Finance & Control. Rutgers is echter op zoek naar een Manager Finance & Control+. Waarom +? Omdat de Manager een moderne manager is, die een belangrijke rol speelt bij het verbinden van de afdelingen en landenkantoren binnen Rutgers, die helpt de visie en het (financiele) beleid op strategische niveau verder te ontwikkelen. Ook is de nieuwe collega in staat de medewerkers te laten excelleren en leiding te geven op een gepassioneerde en coachende wijze, waarbij de grenzen continue worden opgezocht.
Wij vragen
Onze nieuwe Manager Finance & Control+ heeft minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie. Je hebt een relevante universitaire opleiding (WO niveau) aangevuld met vakgerichte opleidingen en trainingen. Je bent in staat complexe financiele informatie om te zetten in toegankelijke rapportages. Ervaring opgedaan in een internationale organisatie of NGO is een pre. Goede uitdrukkingsvaardigheden in het Engels en Nederlands zijn een must.
Wij bieden
Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Voor deze functie is de CAO-GGZ van toepassing. De salariering bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring bij een 36-urige werkweek maximaal EU 6.009,= bruto per maand (FWG-schaal 70).
Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ton Coenen, directeur, bereikbaar via vacatures@rutgers.nl onder vermelding van het vacaturenummer. Kijk ook op www.rutgers.nl.
Reacties op deze functie dienen uiterlijk 11 januari 2017 bij ons binnen te zijn.
Reageren op deze vacature kan uitsluitend via de link in de betreffende vacature op www.rutgers.nl/vacatures. De eerste gespreksronde staat gepland op 27 januari 2017. De tweede gespreksronde staat gepland op 10 februari 2017. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.