Header

KULJETINHUOLTOASENTAJA

HUOLLON AMMATTILAINEN & TIIMIPELAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Kuljetinhuoltoasentaja
Sandvik Mining Systems on johtava materiaalinkäsittelyn laitteiden ja ratkaisujen toimittaja kaivos- ja urakointiteollisuudelle. Palvelutarjonta kattaa materiaalinkäsittelyprojektit ja laitteet, huollon sekä kuljetinkomponentit. Haemme nyt Kuopion toimipisteeseen aktiivista ja ammattitaitoista kuljetinhuoltoasentajaa.
Keskeiset tehtävät
Työskentelet osana kotimaan kuljetinhuoltoverkostoamme materiaalinkäsittelylaitteiden huolto- ja korjausasennuksissa. Tehtäviisi kuuluu mm. materiaalinkäsittelylaitteiden mekaaninen kunnossapito, kuljetinhihnojen liitokset, työryhmän vetäminen huoltokohteessa sekä työn raportointi. Työ tapahtuu pääasiallisesti asiakkaidemme luona Keski- /Itä-Suomen alueella.
Odotamme sinulta
soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai alan monipuolista osaamista, aiempaa kokemusta kunnossapidosta, hitsaustaitoa sekä kokemusta asiakkaiden luona tehtävistä asennuksista. Olet asiakaspalveluhenkinen, valmis matkustamaan ja kiinnostunut laajentamaan osaamistasi. Massatavaran käsittelyjärjestelmien tuntemus, hihnaliitos osaaminen ja englannin kielen taito ovat eduksi.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi sekä vaihtelevia, itsenäisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa.
Lisätietoja/yhteydenotot
Janne Sutinen, aluehuoltopäällikkö, p. 040-5801539.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palvelukeskukseen p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.11.2016 mennessä.
Haku intranetissä HR:n sivulla olevan ”Avoimet työpaikat” -pikalinkin kautta. Työpaikan tunnus on 347637.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2015 konserni työllisti 46 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 20 Nov
Job-ID: 347637