Header

TEKNISK SELGER INNEN BERG- OG ANLEGGSINDUSTRIEN

TEKNISK BAKGRUNN & 
ENESTÅENDE RELASJONER?
DET LIKER VI MED DEG
Sandvik Mining and Rock Technology er en ledende leverandør av utstyr, verktøy, tjenester, support og tekniske løsninger innen berg- og anleggsindustrien. Organisasjonen vår er global med virksomheter og samarbeidspartnere spredt over alle kontinenter. Kundefokus er en av våre viktigste verdier, og vi strever alltid etter å være nummer en. Ved å tilby løsninger som både møter behov og overtreffer forventninger, skaper vi fremgang for selskapet.
Salgsorganisasjonen satser nå aktivt på å styrke vår posisjon på det norske markedet. Vår visjon er at vi skal oppfattes som en selvsagt og pålitelig samarbeidspartner for våre kunder innen berg- og anleggsindustrien ved å tilby de beste løsningene innen service, levering og ettermarkedsstøtte. Vi søker nå en driftig og relasjonskapende teknisk selger som kan bidra til lønnsomme og langsiktige forretninger. Plasseringssted er fleksibelt innen Norge.
Arbeidsoppgaver
I rollen som teknisk selger er du ansvarlig for salg av Sandviks produkter innen berg- og anleggsindustrien, med fokus på salg av maskiner og løsninger rettet mot våre kunders knuse og sikte prosess, der du forvalter og styrker vår relasjon med aktuelle kunder i Norge. Du utvikler forretningene utfra kundenes behov og utfordringer, og du er toneangivende for vår arbeidsmåte ved å initiere og implementere løpende forbedringer. Identifisering av nye potensielle kunder og oppsett og oppfølging av budsjett for ditt område er viktige deler av arbeidet ditt. Du er også ansvarlig for å utføre aktiviteter i forbindelse med dette. Videre har du strategisk ansvar for å skape en velfungerende struktur i våre salgssystemer.
Reiser er en naturlig del av hverdagen din fordi du er vår representant og ambassadør på stedet hos kunder og leverandører rundt om i Norge.
Din profil
Vi søker deg som har teknisk eller økonomisk utdannelse eller tilsvarende kunnskaper ervervet gjennom arbeidserfaring. Du har bred erfaring innen berg- og anleggsindustrien og besitter gode kunnskaper innen knusing og sikting. Dersom du også har erfaring fra salg er dette et pluss. Du snakker og skriver uhindret på norsk, og fordi vi arbeider i et globalt miljø, har du også gode kunnskaper i engelsk.
Dine personlige egenskaper er veldig viktige for oss - du er strategisk, strukturert og målbevisst, og med en aktiv tilnærmingsmåte tar du det overgripende eierskapet for vår virksomhet og de resultater vi oppnår. Du inspireres av å se muligheter der andre ser problemer, og du setter deg ambisiøse mål, tar ansvar for din atferd og leverer service i verdensklasse til kundene våre. Din utadvendte personlighet og brede erfaring gjør deg til en viktig ambassadør for vårt varemerke, og dette vises tydelig i ditt daglige arbeid. I rollen din har du et omfattende kontaktnett og du skaper lønnsomme og langvarige relasjoner ved hjelp av din utmerkede kommunikasjonsevne.
Vi arbeider aktivt for å skape en arbeidsplass for mangfold og inkludering.
Kontaktinformasjon
Hvis du ønsker mer informasjon om denne stillingen, kan du kontakte:
Jan Ove Stene, rekrutteringssjef, +47 910 03 601
Du er velkommen til å sende din søknad senest 2016-11-18. Les mer om Sandvik, og søk på www.sandvik.com/career, jobb-ID: 347596.
Hvis du ønsker mer informasjon om ansettelsesprosessen, kan du kontakte HR Services på +46 (0)26 261 444.
Ansettelsesansvarlig
André Söderholm
Sandvik is a high-tech and global engineering group offering advanced products and services that enhance customer productivity, profitability and safety. We hold world-leading positions in selected areas – tools for metal cutting, equipment and tools for the mining and construction industries, stainless materials, special alloys, metallic and ceramic resistance materials as well as process systems. In 2015, the Group had about 46,000 employees and sales of about 91 billion SEK in more than 150 countries.
Deadline: 18 Nov
Job-ID: 347596