Header

TEKNISK SÄLJARE INOM BERGBORRVERKTYG & BORRAGGREGAT I SÖDRA SVERIGE

TEKNISK GRUND & ENASTÅENDE RELATIONER?
VI VILL VETA MER OM DIG
Sandvik Mining and Rock Technology är en ledande leverantör av utrustning, verktyg, tjänster, support och tekniska lösningar inom gruv- och anläggningsindustrin och vår organisation är verkligen global med verksamheter och sammarbetspartners spridda över alla kontinenter. Med kundfokus som ett av våra främsta ledord strävar vi efter att alltid uppfattas som det mest naturliga valet för våra kunder, och genom att erbjuda lösningar baserade på våra kunders behov bygger vi vår framgång.
Inom vår säljorganisation erbjuder vi helhetslösningar baserade på långsiktiga relationer och ett utmärkt partnerskap, likväl som snabba, effektiva leveranser till våra kunder inom anläggningsindustrin. Vår målsättning är att Sandvik ska uppfattas som den mest pålitliga leverantören och att erbjuda de bästa lösningarna gällande service, leverans och eftermarknadsstöd är en självklar vision för oss. Till en spännande roll i vår organisation söker vi nu en driven och relationsskapande teknisk säljare inom bergborrverktyg och borraggregat, för region södra Sverige, som vill bidra till att stärka våra framtida affärer.
Arbetsuppgifter
Som teknisk säljare hos oss ansvarar du för försäljning av bergborrverktyg och borraggregat ovan jord, framförallt i södra Sverige. Du planerar och utför aktiviteter för att bibehålla och utveckla nya affärer inom området och du arbetar med offerter, underlag, resultatrapportering samt prognoser för framtida behov. Att lära känna och dokumentera marknadens nuläge och potential är en viktig del av din roll och du skapar och utför prisstrategier för ditt kundområde. Du är också vår ambassadör på fältet och representerar Sandvik genom att bygga trygga relationer och agera som en länk mellan mellan våra kunder och övriga nyckelintressenter, där du säkerställer och utvecklar helhetsleveransen för kunds räkning.
I och med att ditt ansvarsområde täcker hela södra delarna av Sverige är resor en naturlig del i din vardag.
Din profil
Vi söker dig som har en utbildning inom ett tekniskt område eller som skaffat dig motsvarande erfarenhet genom tidigare arbeten inom gruv- och/eller anläggningsindustrin. Du har teknisk kunskap gällande produkter och processer kring borrning, och i synnerhet bergborrverktyg och borraggregat för arbete ovan jord. Har du en högskoleutbildning som till exempel bergsingenjör är detta meriterande, likväl som erfarenheter och ett brett kontaktnät inom området. Dina kunskaper i svenska är mycket goda och då vi arbetar i en global miljö behöver du också goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift.
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss - du är strategisk, strukturerad och målmedveten och med ett aktivt förhållningssätt tar du det övergripande ägandeskapet för vår affär och de resultat vi uppnår. Att hitta möjligheter där andra ser problem är något som verkligen inspirerar dig och du sätter ambitiösa mål, tar ansvar för ditt agerande och levererar kvalitativ service i världsklass till våra kunder. Med din relationsorienterade personlighet och breda erfarenhet är du en viktig ambassadör för vårt varumärke och detta visar sig tydligt i ditt dagliga arbete. I rollen har du ett omfattande kontaktnät och genom din goda kommunikationsförmåga säkerställer du samarbete inom teamet likväl som att du skapar lönsamma och långvariga relationer med våra kunder.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Peter Lundmark, rekryterande chef, 070-329 21 31
Fackliga kontaktpersoner
Stefan Wiborgh, Unionen, 026-26 15 61
Anna Klasson, Akademikerföreningen, 026-26 55 75
Välkommen med din ansökan senast 2016-11-16. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 347423.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
André Söderholm
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden – verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2015 cirka 46 000 anställda, representation i cirka 150 länder och en omsättning på cirka 91 miljarder SEK.
Deadline: 16 Nov
Job-ID: 347423