Header

Adviseur Duurzaam Ondernemen voor stichting Stimular

Stichting Stimular zoekt een Adviseur Duurzaam Ondernemen MVO

Stichting Stimular zoekt een inspirerende adviseur en netwerker.

Stichting Stimular verspreidt kennis over Duurzaam Ondernemen en ontwikkelt praktische instrumenten voor het midden- en kleinbedrijf en organisaties die daarmee vergelijkbaar zijn. Ons doel is dat ondernemers en directies bij alle bedrijfsbeslissingen zowel een hoger bedrijfsrendement nastreven, als de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Kenmerken van onze werkwijze zijn maatwerk, heldere communicatie en inspirerende contacten met ondernemers, branches en overheden. Stichting Stimular is de werkplaats voor Duurzaam Ondernemen!

Stimular adviseurs zijn bedreven in branchegericht onderzoek, praktijkgericht advieswerk en stimulerende voorlichting op het gebied van Duurzaam Ondernemen. Ze zijn nieuwsgierig, goed in samenwerken en hebben hart voor duurzaamheid.
Functie-eisen
Stichting Stimular zoekt uitbreiding van het team van 8 enthousiaste adviseurs.
- Heb jij een WO denk- en werkniveau?
- Heb jij minstens 1 jaar werkervaring?
- Heb jij affiniteit met duurzaamheid?
- Heb jij affiniteit met midden- en kleinbedrijf (MKB) en organisaties die daarmee vergelijkbaar zijn?
- Heb jij de drive om collega’s en opdrachtgevers te enthousiasmeren?
- Heb jij kennis van energie/milieu en techniek en/of marketing en communicatie?
- Heb jij ervaring met adviseren en/of cursus leiden?

Als adviseur Duurzaam Ondernemen krijg je de ruimte om eigen ideeën in praktijk te brengen. Wij bieden een dienstverband van 0,8 tot 1 fte aan binnen een enthousiaste club mensen.

trefwoorden: adviseur duurzaam ondernemen, energieadviseur, milieuadviseur, MKB adviseur, strategie-advies, communicatie, enz.

Interesse? Meer informatie vind je op www.stimular.nl. Voor toelichting van de functie kun je bellen met Adriaan van Engelen. Graag ontvangen wij jouw brief of e-mail met CV en duidelijke motivatie uiterlijk 28 februari.