Header

PHP Softwareontwikkelaar

Agriterra, de agrarische ontwikkelingsorganisatie, zoekt per direct een fulltime (36 uur) php softwareontwikkelaar (m/v).

Agriterra is opgericht door de gewestelijke Land- en Tuinbouw­organisaties en LTO Nederland, de Stichting Samenwerkende Vrouwen Organisaties (SSVO), het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) en de Nationale Coöperatieve Raad voor de land- en tuinbouw (NCR). Via Agriterra werken deze organisaties internationaal samen met vergelijkbare organisaties in landen in ontwikkeling. Agriterra ondersteunt met mensen en middelen de opbouw van plattelandsleden­organisaties in ontwikkelingslanden en de economische bedrijvigheid die men daar opzet.

Agriterra weet zich gesteund door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. In 2003 sloot het Ministerie een convenant met Agriterra, dat inmiddels via een aantal gerichte activiteiten heeft geleid tot uitbreiding van onze vorm van ontwikkelings­samenwerking. Daarnaast heeft Agriterra een strategische alliantie met Agri-ProFocus. Buiten Nederland werkt Agriterra binnen AgriCord (www.agricord.org) samen met agri-agencies, ontwikkelings­organisaties die net als Agriterra opgericht zijn door de georganiseerde land- en tuinbouw. Voor kortlopende opdrachten in het buitenland heeft Agriterra een niet-commercieel uitzendbureau (www.agripool.org).

Functieomschrijving
Als software ontwikkelaar werk je onder directe verantwoordelijkheid van het hoofd van de unit M&E. Binnen deze functie heb je er speciale aandacht voor dat aan nieuwe applicaties een goed technisch ontwerp ten grondslag ligt. Hij/zij is degene die ons projectvolgsysteem en managementinformatiesysteem (op www.agro-info.net) programmeert.

De software ontwikkelaar draagt daarnaast bij aan de doelstellingen van de unit door het (begeleiden van) beheren, implementeren en uitbreiden van ICT systemen. Een uitvoerige functieomschrijving is beschikbaar.

Functie-eisen
  • Heb je een HBO-opleiding?
  • Heb je kennis van en ervaring met ontwikkelen van webapplicaties, onder gebruikmaking van technieken als PHP, MySQL, Javascript (jQuery en Prototype), Apache, HTML en CSS, Linux (Debian) en Microsoft Office (Excel en Access)?
  • Heb je affiniteit met ontwikkelingssamenwerking?
  • Beheers je de Engelse taal uitstekend?
  • Beschik je naast een enthousiaste en servicegerichte instelling over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden?
  • Heb je een analytisch denkvermogen?

Als je deze vragen met 'ja' kunt beantwoorden dan ben je wellicht de collega die we zoeken.

Aangeboden
Salarisindicatie: Schaal 10
Agriterra heeft een eigen Rechtspositieregeling en volgt de salaris­schalen de CAO Welzijn.

Sollicitatie
Agriterra
Jur Schuurman, hoofd M&E
Postbus 158
6800 AD Arnhem
Nederland

tel:
+31 (0)26 4455445
fax: +31 (0)26 4455978
e-mail: schuurman@agriterra.org

Informatie over de functie kun je ook inwinnen bij Rutger Wessels, medewerker ICT, via hetzelfde telefoonnummer.

Reageer zo spoedig mogelijk, maar vóór 11 maart as. De eerste sollicitatie­gesprekken vinden plaats in week 11.
Vermeld bij je sollicitatie "
softwareontwikkelaar" en het medium waar je de advertentie aantrof.