Header

Webdeveloper Liliane Fonds


Het Liliane Fonds opent de wereld voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Zodat ze kunnen meedoen en meetellen in hun gemeenschap. Onze partnerorganisaties en contactpersonen ter plaatse zorgen met financiële hulp van het Liliane Fonds voor directe, persoonsgerichte, kleinschalige hulp op maat. Met persoonlijke aandacht, (para)medische en sociale revalidatie stimuleren we de ontwikkeling van het kind. Tegelijkertijd proberen we de omgeving te ontsluiten en de toekomstkansen van het kind te verbeteren op het gebied van onderwijs, werk en inkomen, gezondheid en inclusie. In 2011 kregen 81.000 kinderen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika hulp van het Liliane Fonds.
We ondersteunen de directe hulp aan kinderen door (mede)financiering van lokale capaciteitsversterking: we investeren in mensen, middelen en voorzieningen. Het hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch telt 55 medewerkers in dienstverband (ruim 39 FTE's) en ruim 160 vrijwilligers. Daarnaast werken we in 30 ontwikkelingslanden samen met een strategische partnerorganisatie; samen hebben deze organisaties circa 70 medewerkers.
Helpt u ons mee?
Het Liliane Fonds is voor de afdeling Financiën & Bedrijfsvoering PER DIRECT op zoek naar:

Webdeveloper

(12 maanden voor 24-32 uur per week)
Algemene omschrijving
U rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de coördinator ICT van het Liliane Fonds. U ontwikkelt websites en webapplicaties op maat voornamelijk gebaseerd op het Joomla CMS. Ook het onderhouden, wijzigen en optimaliseren (voor o.a. zoekmachines) van bestaande websites en onderliggende systemen behoren tot het takenpakket.
Functieomschrijving
- u hebt ervaring in het ontwerpen van websites en kunt ontwerpen ombouwen naar templates in Joomla. U ontwikkelt en test maatwerkcomponenten, websites, modules en plugins voor Joomla en webapplicaties in PHP.
- u optimaliseert bestaande en nieuwe websites voor zoekmachines zoals Google en beheert en onderhoudt bestaande websites en verleent waar nodig support.
- u signaleert nieuwe technieken en geeft gebruikers content management trainingen.
Functie eisen
- 1 tot 3 jaar relevante werkervaring op MBO+/HBO-niveau
- goede kennis en ervaring met Joomla 2.5 of hoger
- aantoonbare ervaring in het maken van templates
- goede kennis van o.a. (X)HTML, CSS, Javascript, PHP, jQuery, MySQL
- goede kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie)
- goede kennis van social media en hoe deze te integreren en toe te passen
- ervaring met het bedenken en ontwikkelen van applicaties voor mobiele devices is een pre
- oog hebben voor design en communicatief sterk
Wij bieden
- een aanstelling voor de duur van (voorlopig) 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging
- een boeiende en dynamische werkomgeving
Sollicitatie
Als u belangstelling heeft en voldoet aan het profiel, dan ontvangen we graag uiterlijk 18 mei a.s. uw gemotiveerde sollicitatie en CV, die u per e-mail kunt sturen aan de afdeling P&O ( personeel@lilianefonds.nl). Voor meer informatie over de functie kunt u ook telefonisch contact opnemen met Hanneke van Orten, coördinator ICT (073-518 94 20).
Een uitgebreid functieprofiel is op aanvraag beschikbaar.