Header

Gezocht per direct: Financieel Manager

Bij NJR werken ruim 20 jonge medewerkers en honderden jonge vrijwilligers aan (media)campagnes en projecten waarin jongeren de kans krijgen om te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen; bij hun in de buurt tot aan de VN. Daarnaast adviseert NJR overheden en diverse organisaties over jeugdbeleid.


Per direct zijn wij op zoek naar:

Financieel Manager (16-24 uur p.w.)

De functie
NJR zoekt een gedreven Financieel Manager, die wil fungeren als financiële spil van onze organisatie. De Financieel Manager is operationeel eindverantwoordelijk voor administratie, controlling en financiële rapportages. Zowel intern als naar onze financiers. Daarnaast adviseert de Financieel Manager het management en het bestuur over het financiële beleid en neemt hierin samen met de directeur beslissingen. Ook is de Financieel Manager verantwoordelijk voor de administratieve en secretariële diensten. De administratie en het secretariaat bestaan op dit moment uit 3 medewerkers.

De Financieel Manager heeft een breed takenpakket dat onder meer omvat:

- Opstellen van jaar- en projectbegrotingen;

- Leveren van financiële managementrapportages aan MT en bestuur;

- Opstellen van jaar- en projectafrekeningen;

- Ondersteunen van MT bij acquisitie;

- Contractbeheer;

- Het organiseren en onderhouden van een overzichtelijke en accurate financiële administratie;

- Aansturen en begeleiden van de medewerkers financiële administratie, personeelsadministratie en receptie;

- Organisatieprocessen monitoren en verder ontwikkelen i.s.m. het team.


Over jou
Je gelooft in de kracht van jongeren en wilt je financiële kennis en ervaring inzetten voor het maatschappelijke doel van NJR. Je bent in staat om je medewerkers te enthousiasmeren en hebt gevoel voor verhoudingen. Daarnaast ben je integer, zorgvuldig, stressbestendig, zelfstandig en creatief binnen je vak. Ook verwachten we een servicegerichte houding. Vanzelfsprekend ben je een kei in financiën en organisatieprocessen.

Wij vragen

  • HBO werk- & denkniveau;
  • Een relevante financiële opleiding;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt affiniteit met het organisatieprofiel van NJR;
  • Je hebt affiniteit met jongeren (15-25 jaar).


Wij bieden
NJR is een jonge, ambitieuze organisatie met een groot netwerk onder jongeren. Wij bieden een informele werkomgeving met veel vrijheid om zelf initiatieven te nemen en met gedreven collega's die geloven in wat ze doen. Als Financieel Manager val je in schaal 10, volgens CAO Welzijn/Maatschappelijke Dienstverlening. Het contract is in eerste instantie voor een half jaar. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot verlenging. Het aantal uren bedraagt 16-24 uren per week.

Solliciteren
E-mail uiterlijk 12 augustus 2012 je motivatie met cv naar: info@njr.nl o.v.v. sollicitatie Financieel Manager.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.