Header

Appreterings- och färdigställningsoperatör

Sandvik i Sandviken söker
Appreterings- och färdigställningsoperatör
Vill du arbeta på en liten enhet där det finns möjlighet att få kunskap och kompetens inom hela flödet och om flera maskiner? Då kan det här vara en möjlighet för dig!
Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål, speciallegeringar samt metalliska och keramiska motståndsmaterial för de mest krävande industrierna. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt en världsledande metallurgi och FoU-verksamhet. Produktområden är Tube, Strip, Wire and Heating Technology samt Primary Products. Tube är specialiserat inom sömlösa och svetsade rör samt rördelar. Vi är världsledande inom området rörprodukter av avancerade legeringar och rostfria specialstål. Våra huvudmarknader utgörs av industrigrenar där höga krav ställs på såväl tillförlitlighet som på mekaniska- och korrosionsegenskaper.
Specialrörverk 69 är en avdelning inom affärsområdet Tube Nuclear, vilken tillverkar och marknadsför specialrör i zirkonium- och titanlegeringar för avancerade användningsområden, främst inom kärnkrafts-, petrokemi-, kemi- samt olje- och gasindustrin. Vi strävar efter en ansvarstagande personalstyrka som vill arbeta i grupp för att bidra till verksamhetens utveckling, produktivitet och leveransprecision. Nu behöver vi förstärka vår produktionsorganisation med en appreterings- och färdigställningsoperatör.
Arbetsuppgifter
Som appreterings- och färdigställningsoperatör arbetar du med färdigställning av industrirör. I arbetet ingår ett flertal arbetsoperationer mellan vilka vi växlar kontinuerligt. Operationerna innefattar riktning, slipning, kapning, ultraljud- och virvelströmsprovning (EC-provning) samt syning/packning. Vidare ansvarar du, tillsammans med arbetsgruppen, för kundleveranser både internt och externt.
Skiftgång förekommer.
Din profil
Vi söker dig med en gymnasieutbildning inom teknik. Har du kompetens och erfarenhet inom ultraljuds- och EC-provning (virvelströmsprovning) är det meriterande, precis som erfarenhet av rörtillverkning. Erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin är en förutsättning för tjänsten, precis som kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Som person är du noggrann, ansvarsfull och ordningsam. Du tycker om att arbeta självständigt men har även god samarbetsförmåga. I enlighet med SMT:s Nollvison är du säkerhetsorienterad med ett medvetet och förebyggande arbetssätt.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Bodil Sköld, flödeschef, 070-204 14 01
Fackliga kontaktpersoner
Mikael Berg, IF Metall, 070-632 08 48
Lena Dahlund, lokalt huvudskyddsombud, 070-577 69 79
Välkommen med din ansökan senast 2014-08-31. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 332365.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Karin Fält
Följ oss även på facebook.se/sandvik.karriar
Sandvik är en global industrikoncern med avancerade produkter och en världsledande position inom utvalda områden - verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2013 omkring 47 000 medarbetare, representation i 130 länder och en omsättning på cirka 87 300 MSEK.
Deadline: 31 Aug 2014
Job ID: 332365
Apply for this job