Header

FASTIGHETSFÖRVALTARE

SYSTEMATISK KVALITETSUTVECKLARE &
FÖRTROENDEINGIVANDE PROBLEMLÖSARE?
VI GILLAR DET MED DIG
Produktion på Sandvik är mycket mer än produkter, teknik och processer. Våra framgångar beror helt på våra kunders framgångar. Det är en grundläggande princip för oss. Vi växer genom att hjälpa våra kunder att växa, genom att verkligen förstå deras behov och förse dem med användbara verktyg och lösningar som gör dem konkurrenskraftiga. En viktig förutsättning för oss för att vara världsledande är säkra och väl anpassade lokaler för verksamheten.
Fastighetsavdelningens verksamhetsidé är att utifrån våra kunders behov och genom ett ansvarsfullt fastighetsägande skapa, anpassa och förvalta ett väl sammansatt bestånd av ändamålsenliga lokaler där vi ansvarar för lokalförsörjning, förvaltning och underhåll av Sandviks fastigheter och byggnader på en yta som uppgår till omkring 850 000 kvm. Vi ansvarar även för de mer strategiska och långsiktiga fastighetsfrågorna energieffektivisering, investeringsplanering och markutnyttjande. Nu söker Fastighetsavdelningen i Sandviken en driven och prestigelös Fastighetsförvaltare med ett väl utvecklat kundperspektiv.
Arbetsuppgifter
Som Fastighetsförvaltare ansvarar du för en god och långsiktig lokalförsörjning i nära samråd med kunder, förvaltningskollegor och olika kompletterande funktioner i vår organisation. Som representant för Fastighetsavdelningen är du huvudkontakten gällande lokalförsörjnings- och förvaltningsfrågor för våra hyresgäster samt för externa och interna intressenter och partners. Du ansvarar för att avtalade tjänster levereras enligt aktuella myndighetskrav och för att underhålls- och energiåtgärder bedöms och utförs på ett systematiskt och välplanerat sätt. Budget- och resultatansvar för fastigheterna inom ditt specifika förvaltarområde ingår i tjänsten och du arbetar rutinerat och omsorgsfullt med ekonomisk planering, uppföljning och rapportering. Med din erfarenhet och kompetens är du är en viktig nyckelspelare i organisationens verksamhetsutveckling. I denna centrala roll får du aktivt bidra i arbetet med att implementera nya arbetssätt och förbättringar.
Din profil
Vi söker dig som har en högskole/Ingenjörsutbildning mot fastighetsförvaltning/fastigheter med teknisk inriktning, alternativt erfarenhet från yrkeslivet som vi bedömer likvärdig. Du har minst fem års framgångsrik erfarenhet som Fastighetsförvaltare och är en serviceinriktad senior med god insikt om dina förmågor och du har flerårig erfarenhet inom fastighets- eller byggverksamhet. Kunskaper inom fastighetsjuridik och fastighetsekonomi är starkt meriterande liksom kunskap inom kommersiella eller industriella fastigheter. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift och arbetar obehindrat i Office-paketet. Erfarenhet av arbete i SAP och/eller Phytagoras samt goda språkkunskaper i engelska är en fördel, då Sandvik är ett internationellt företag med engelska som koncernspråk. B-körkort är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av du är analytisk och systematiskt när du planerar och utför aktuellt underhållsarbete, vilket innebär kvalité och effektivitet i avdelningens leveranser. Hållbar och smidig samverkan är av stor vikt i denna roll och du är en lösningsorienterad, positiv och social person som med din tydliga kommunikation och inkännande förmåga inger förtroende i dina interna och externa kontakter i arbetet.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anders Sjöholm, Fastighetschef, 026-26 31 21
Fackliga kontaktpersoner
Mikael Larsson, Unionen, 026-26 31 66
Lars Carlborg, Akademikerföreningen, 026-26 39 85
Välkommen med din ansökan senast 2016-11-28. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 347603.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Eva Ferner
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden – verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2015 cirka 46 000 anställda, representation i cirka 150 länder och en omsättning på cirka 91 miljarder SEK.
Deadline: 28 Nov
Job-ID: 347603