Header

CHEF FÖR UNDERHÅLLSUTVECKLING

UTVECKLAR UNDERHÅLL & INSPIRERAR TEAM?
VI VILL VETA MER OM DIG
Teknisk Service, vår underhållsorganisation inom Sandvik Materials Technology i Sandviken, arbetar med målsättningen att utveckla och förbättra våra anläggningars prestanda och minska de totala kostnaderna – alltid med säkerheten främst. Vi tror att en stor del av vår framgång skapas utifrån ett tryggt, öppet och inspirerande ledarskap och genom initiativ, innovation och ständiga förbättringar har vi ambitionen att erbjuda teknisk expertis och leverera service i världsklass till våra kunder.
Underhållsavdelningen innefattar driftnära underhåll, centralt underhåll, verkstäder och förråd, underhållsutveckling samt entreprenörsstyrning. Vi söker nu en engagerad och coachande chef för underhållsutveckling som vill bidra till att stödja både teamens och individernas framgång och samtidigt skapa goda förutsättningar och strategier för fortsatt utveckling av vår verksamhet.
Arbetsuppgifter
Som chef för underhållsutvecklingen är du ytterst ansvarig för att stödja och säkerställa underhållsorganisationens väg mot en verksamhet i världsklass. Du tar ägandeskap för vår underhållshandbok samt driver och utvecklar processer och arbetssätt för att nå framtida mål. I rollen är du ansvarig för budget, prognoser och den ekonomiska uppföljningen av ditt område och du utvecklar och leder ditt team i enlighet med våra värderingar. Du utvecklar och förbättrar lösningar i underhållssystemet Maximo och följer också upp underhållsrelaterade KPI'er. Vidare sätter du standarden för hur vi i Sandviken ska arbeta med discipliner såsom Total Productive Maintenance(TPM) och operatörsunderhåll.
Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund samt gedigen erfarenhet av underhållsarbete. Vi ser också att du tidigare har arbetat i en chefsposition med tillhörande personalansvar. Dina kunskaper i svenska är mycket goda, både i tal och i skrift, och då vi arbetar i en global organisation har du också goda kunskaper i engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi uppskattar och värdesätter ditt engagemang och din kraft att omvandla idéer till fungerande lösningar liksom din väl utvecklade förmåga att driva processer framåt. I enlighet med Sandviks ledarskapsmodell har du ett starkt förankrat ledarskap och du ger dina medarbetare utrymme och frihet att agera samtidigt som du stöder individernas och teamets utveckling för att nå både individuella mål och verksamhetsmål. Du tvekar inte att fatta beslut när situationen kräver men du är också en god lyssnare som förmedlar budskap och återkopplar genom öppen, rak och ärlig kommunikation.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anders Jonzén, rekryterande chef, 026-26 30 88
Fackliga kontaktpersoner
Mikael Larsson, Unionen, 026-26 31 66
Lars Carlborg, Akademikerföreningen, 026-26 39 85
Inga-Lena Hedqvist, Ledarna, 026-26 40 73
Tomas Kärnström, IF Metall, 026-26 39 08
Välkommen med din ansökan senast 2016-12-15. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 347477.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Petra Hansson
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden – verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2015 cirka 46 000 anställda, representation i cirka 150 länder och en omsättning på cirka 91 miljarder SEK.
Deadline: 15 Dec
Job-ID: 347477