Header

INDUSTRIELEKTRIKER

TEKNIKINTRESSERAD & SERVICEMEDVETEN?
VI GILLAR DET MED DIG
Produktion på Sandvik är mycket mer än produkter, teknik och processer - att arbeta tillsammans och utveckla lösningar baserade på våra kunders behov för att nå affärsmål ser vi som en bättre beskrivning av vår vardag. Vi välkomnar alltid nyfikna medarbetare som vill lära sig mer om hur vi jobbar och du får gärna utmana oss att hitta nya hållbara och effektiva arbetssätt.
Sandvik Mining and Rock Technology är en världsledande leverantör av maskiner, hårdmetallverktyg, service och tekniska lösningar för gruvindustrin. Produktprogrammet omfattar bergborrning, bergavverkning, krossning, lastning och transportlösningar. I underhållsgruppen jobbar idag en elektriker och fyra mekaniker, och vi söker nu ytterligare en elektriker som vill arbeta med omväxlande uppgifter i en högteknologisk miljö, där vi med hjälp av nyfikenhet och innovation utmanar oss själva att leverera produkter med högsta krav på prestanda och lönsamhet. Tjänsten är placerad i Västberga, Stockholm.
Arbetsuppgifter
Som elektriker arbetar du med med både akut uppkomna störningar inom el och styrsystem likväl som med förebyggande underhåll på samtliga produktions- och processutrustningar inom enheten. Du utför elektriska arbeten, jobbar med förebyggande elunderhåll och bistår vid förändring- och konstruktionsarbete. Arbetet sker i nära samarbete med produktionen men också andra avdelningar inom Sandvik. Då säkerheten har högsta prioritet hos oss, följer du noga de säkerhetsföreskrifter och samordningsrutiner som arbetet kräver.
Arbetsformen är för närvarande dagtid.
Din profil
Vi söker dig som lägst har en treårig elteknisk gymnasieutbildning gärna med inriktning mot automation, alternativt har du på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Du har ett brett tekniskt kunnande gällande industriella anläggningar, tidigare erfarenhet av underhållssystem samt ett stort intresse för teknik. Tidigare erfarenhet som elektriker från industri samt erfarenhet av el-CAD är meriterande.Goda PLC-kunskaper samt erfarenhet av Siemens och Mitsubishi PLC-system är ett krav för tjänsten, medan innehav av B-körkort är meriterande. Du har god datorvana och kommunikationsförmåga och du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som utmärks av att du är en god lagspelare, som tar initiativ till egen utveckling samtidigt som du har förmågan att både dela med dig och inhämta kunskaper till dina kollegor. Du är serviceinriktad och lyhörd för produktionens krav och önskemål och kan utefter det prioritera ditt arbete med flexibilitet. Du är också noggrann och systematisk samt förstår vikten av att alltid sätta säkerheten i främsta fokus.
Vi har ett öppet synsätt och arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Åsa Stavaeus, rekryterande chef, 08-726 66 49
Facklig kontaktperson
Alexander Sunesson, IF Metall, 08-726 63 09
Välkommen med din ansökan senast 2017-01-16. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 346123.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Eva Ferner
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden – verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2015 cirka 46 000 anställda, representation i cirka 150 länder och en omsättning på cirka 91 miljarder SEK.
Deadline: 16 Jan 2017
Job-ID: 346123